Copenhagen Concepts, der står bag MASH-restauranterne, åbner 1. september endnu en restaurant i Tyskland. En bistroversion af Le Sommelier bliver tilknyttet MASHs adresse i Hamborg for at styrke det samlede tilbud til gæsterne i området.  

MASH-stifter og CEO Jesper Boelskifte er glad for udsigten til en stærk konstellation på havnen i Hamborg.

”Kombinationen af MASH og et all-day dining-koncept som Sommelier har vist sig at fungere rigtig godt i Düsseldorf. De gode erfaringer vi har i Düsseldorf, tager vi med os til Hamborg, hvor vi har lært nabolaget og gæsterne i området godt at kende”, fortæller Jesper Boelskifte.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Bøfkæde lever ikke op til egne forventninger

Da selskabet bag den kendte luksus-bøfkæde Mash for et år siden offentliggjorde et regnskab for 2017 med et tab på 4,3 mio. kr. på bundlinjen, gjorde ledelsen det klart, at resultatet var utilfredsstillende, og at man forventede "en klar forbedring af resultatet for 2018".

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne