Copenhagen Concepts, der står bag MASH-restauranterne, åbner 1. september endnu en restaurant i Tyskland. En bistroversion af Le Sommelier bliver tilknyttet MASHs adresse i Hamborg for at styrke det samlede tilbud til gæsterne i området.  

MASH-stifter og CEO Jesper Boelskifte er glad for udsigten til en stærk konstellation på havnen i Hamborg.

”Kombinationen af MASH og et all-day dining-koncept som Sommelier har vist sig at fungere rigtig godt i Düsseldorf. De gode erfaringer vi har i Düsseldorf, tager vi med os til Hamborg, hvor vi har lært nabolaget og gæsterne i området godt at kende”, fortæller Jesper Boelskifte.

Mash-ejere gør klar til at sælge ud efter underskud

Den kendte og ekspansionsivrige bøfkæde Mash kan snart få ny ejer. Børsen erfarer således fra flere kilder, at restaurantselskabet med adm. direktør og hovedejer Jesper Boelskifte i spidsen har hyret Deloittes corporate finance-afdeling til at afsøge markedet for mulige nye ejere eller partnere.

Bøfkæde vil sætter sig til salg – vil have større bid af markedet

Der skal skrues op for blusset i en af Københavns mest kendte restaurantkæder. Udlandet skal erobres i et højere tempo, og det kræver større økonomiske muskler. Derfor vil de tre ejere af restaurantkoncepterne MASH og Bistro Sommelier invitere potentielle investorer eller købere ind i folden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne