Berlingske Business tegner i dag et portræt af Sandra og Marc Weinert, som har stået bag kæden Guldsmeden Hotels i de seneste 19 år. Meget har ændret sig i hotelbranchen i den tid. Men det, der binder hotelkæden sammen er et udpræget gæstgivergen og en forkærlighed for gamle bygninger.

Det er sket meget siden hotelåbningen i Aarhus. Allerede i 2002 kom et københavnsk hotel til, og derfra tog det fart. I dag står de i spidsen for 11 hoteller. Fem i København og det originale i Aarhus, mens resten er fordelt rundt i verden med omhyggelighed. Og ser man på virksomhedens regnskabsresultater, er det en god forretning. 32,4 mio. havnede på bundlinjen i det forskudte årsregnskab for 2016 og 2017, mens det for 2014 og 2015 var 8,7 mio. kroner.

”Drømmen har været der i al den tid, vi har været sammen. Vi er begge fra familier med skabertrang, som er selvstændige, og på den måde ligger det rigtigt nært. Og vi har behov for at være med til at drive de her hoteller. Vi vil ikke sidde stille i en eller anden direktørstol. Vi elsker at være på hotellerne,” siger Sandra Weinert.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne