Berlingske Business tegner i dag et portræt af Sandra og Marc Weinert, som har stået bag kæden Guldsmeden Hotels i de seneste 19 år. Meget har ændret sig i hotelbranchen i den tid. Men det, der binder hotelkæden sammen er et udpræget gæstgivergen og en forkærlighed for gamle bygninger.

Det er sket meget siden hotelåbningen i Aarhus. Allerede i 2002 kom et københavnsk hotel til, og derfra tog det fart. I dag står de i spidsen for 11 hoteller. Fem i København og det originale i Aarhus, mens resten er fordelt rundt i verden med omhyggelighed. Og ser man på virksomhedens regnskabsresultater, er det en god forretning. 32,4 mio. havnede på bundlinjen i det forskudte årsregnskab for 2016 og 2017, mens det for 2014 og 2015 var 8,7 mio. kroner.

”Drømmen har været der i al den tid, vi har været sammen. Vi er begge fra familier med skabertrang, som er selvstændige, og på den måde ligger det rigtigt nært. Og vi har behov for at være med til at drive de her hoteller. Vi vil ikke sidde stille i en eller anden direktørstol. Vi elsker at være på hotellerne,” siger Sandra Weinert.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne