Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I slutningen af juni tog ekspedienten imod en burgerbestilling på Creator i San Franciscos. Men hvor bestillingen tidligere blev serviceret af et hold i køkkenet, er det nu én robot, der griller bøffen, varmer broichebollen, lægger salat, pickles, tomat og dressing på og pakker. Det skriver Skift.com.
Med hjælp fra tech-virksomhederne, Apple, Tesla, Nasa og Walt Disney er det nu lykkedes 33-årige iværksætter Alex Vardakostas at udskifte køkkenpersonalet med en robot i burgerrestauranten.
Alt der skal til er 20 integrerede computere, 350 sensorer og et indskud på omkring 2,5 mia. danske kroner. Robotten i Californien kan lige nu producere 120 brugere i timen, af fire forskellige slags på menukortet. Alt sammen bliver gjort millimeter præcist, før burgeren overleveres til ekspedienten og serveres for gæsten for 40 danske kroner.
Læs hele artiklen her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025