Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I slutningen af juni tog ekspedienten imod en burgerbestilling på Creator i San Franciscos. Men hvor bestillingen tidligere blev serviceret af et hold i køkkenet, er det nu én robot, der griller bøffen, varmer broichebollen, lægger salat, pickles, tomat og dressing på og pakker. Det skriver Skift.com.
Med hjælp fra tech-virksomhederne, Apple, Tesla, Nasa og Walt Disney er det nu lykkedes 33-årige iværksætter Alex Vardakostas at udskifte køkkenpersonalet med en robot i burgerrestauranten.
Alt der skal til er 20 integrerede computere, 350 sensorer og et indskud på omkring 2,5 mia. danske kroner. Robotten i Californien kan lige nu producere 120 brugere i timen, af fire forskellige slags på menukortet. Alt sammen bliver gjort millimeter præcist, før burgeren overleveres til ekspedienten og serveres for gæsten for 40 danske kroner.
Læs hele artiklen her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025