Penge, stadeholdere og gæster forsvinder fra det københavnske madmarked Westmarket.

I det senese årsregnskab er underskuddet efter skat øget fra 275.000 kr. i 2016 til 37 mio. kr. i 2017, og da Berlingske Business forleden besøgte markedet, var kun fire boder åbne.

Ved regnskabsaflæggelsen i juni var der endnu ikke sikret likviditet til, at selskabet kan fortsætte frem til årsskiftet, fremgår det af ledelsesberetningen. Og af revisionspåtegningen fremgår det, at revisoren ikke er blevet overbevist om, at ledelsen kan skaffe den nødvendige kapital.

Det ambitiøse madmarked beliggende i en arkade på Vesterbrogade har halvandet år på bagen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne