Tjener-appen Chabber, som bl.a. har Claus Meyer i ejerkredsen, har oplevet en omsætningsvækst på 300 procent i første halvår af 2018. Det ca. to år gamle start-up forventer at opretholde væksten, men vil have mere fart på, og opkøber nu deres største konkurrent på Sjælland.

Chabber giver via deres app privatpersoner og virksomheder adgang til tusindvis af tjenere og bartendere, som kan bookes på dagsbasis. 

De går nu benhårdt efter hele Danmark med både organisk vækst og opkøb som værktøj. I den forbindelse har de netop opkøbt konkurrenten KTB.

”Vi skal være go-to stedet for danske husholdninger og virksomheder, der ønsker at booke tjenere og bartendere, så vi kan komme videre til udlandet. Her har opkøbet af KTB været oplagt. Med overtagelsen af hundredvis af kunder og tusindvis af freelancere indtager vi nu en ledende rolle i markedet”, siger en af stifterne af Chabber, Valdemar Gaarn Rasmussen. 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne