Tjener-appen Chabber, som bl.a. har Claus Meyer i ejerkredsen, har oplevet en omsætningsvækst på 300 procent i første halvår af 2018. Det ca. to år gamle start-up forventer at opretholde væksten, men vil have mere fart på, og opkøber nu deres største konkurrent på Sjælland.

Chabber giver via deres app privatpersoner og virksomheder adgang til tusindvis af tjenere og bartendere, som kan bookes på dagsbasis. 

De går nu benhårdt efter hele Danmark med både organisk vækst og opkøb som værktøj. I den forbindelse har de netop opkøbt konkurrenten KTB.

”Vi skal være go-to stedet for danske husholdninger og virksomheder, der ønsker at booke tjenere og bartendere, så vi kan komme videre til udlandet. Her har opkøbet af KTB været oplagt. Med overtagelsen af hundredvis af kunder og tusindvis af freelancere indtager vi nu en ledende rolle i markedet”, siger en af stifterne af Chabber, Valdemar Gaarn Rasmussen. 

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne