Familien Rosenfeldt og Sunddal som ejer Restaurant Flammen, har nu fået 3 medarbejdere med i ejerkredsen. Det skriver Dit Næstved.

Tidligere bestod ejerne kun af Ketty, Flemming, Martin og Kristina Sunddal, men efter de har lukket op for muligheden om at en lille skare af medarbejdere kunne købe sig ind i virksomheden, er der kommet tre yderligere omkring bordet. Dette er Allan Sunddal, Buster Larsen og Christian Lund, som alle har været en del af Restaurant Flammen siden den første restaurant i Kolding, der åbnede i 2009.

”Tilføjelsen af de tre nye ejere skal først og fremmeste sikre, at vi i bestyrelsen og direktionen fortsat har den tætte kontakt med vores gæsters og medarbejders oplevelser i vores restauranter – vi ønsker, at vi altid har en snabel helt ude i driften, når vi træffer beslutninger. Dernæst, er det meget stort for os, at nogle af vores allerførste medarbejdere udviser så stor tillid til konceptet og virksomheden”, fortæller administrerende direktør Elias Grøftholdt Tychsen.

Flammen åbnede deres første restaurant udenfor landets grænser i maj, og er blevet taget venligt imod af de Hamburgensiske gæster.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne