Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Familien Rosenfeldt og Sunddal som ejer Restaurant Flammen, har nu fået 3 medarbejdere med i ejerkredsen. Det skriver Dit Næstved.

Tidligere bestod ejerne kun af Ketty, Flemming, Martin og Kristina Sunddal, men efter de har lukket op for muligheden om at en lille skare af medarbejdere kunne købe sig ind i virksomheden, er der kommet tre yderligere omkring bordet. Dette er Allan Sunddal, Buster Larsen og Christian Lund, som alle har været en del af Restaurant Flammen siden den første restaurant i Kolding, der åbnede i 2009.

”Tilføjelsen af de tre nye ejere skal først og fremmeste sikre, at vi i bestyrelsen og direktionen fortsat har den tætte kontakt med vores gæsters og medarbejders oplevelser i vores restauranter – vi ønsker, at vi altid har en snabel helt ude i driften, når vi træffer beslutninger. Dernæst, er det meget stort for os, at nogle af vores allerførste medarbejdere udviser så stor tillid til konceptet og virksomheden”, fortæller administrerende direktør Elias Grøftholdt Tychsen.

Flammen åbnede deres første restaurant udenfor landets grænser i maj, og er blevet taget venligt imod af de Hamburgensiske gæster.

Log ind