Det er ikke kun skoven i Fårup Sommerland, der bliver grønnere. Forslystelsesparken skal arbejde med flere bæredygtige tiltag sammen med 99 andre nordjyske små og mellemstore virksomheder.

Det er projektet ’Bæredygtig vækst i energi- og ressourceeffektive små og mellemstore virksomheder’, der skal gøre Fårup Sommerland grønnere. Et af de første tiltag er solfangere, der skal opvarme forlystelsesparkens bølgebassin.

”Vi takkede ja til at deltage i projektet 'Bæredygtig vækst i små og mellemstore virksomheder, da det kunne være interessant at få input fra andre, der kunne have nye ideer og andre erfaringer, end vi har. Og så synes vi grundlæggende, det er et godt projekt. Derfor vælger vi også at søge videre til konsulentforløbet”, fortæller teknisk chef i Fårup Sommerland, Tue Albrektsen i en pressemeddelelse.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild

Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet? Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne