Det er svært at drive restaurant i Ringkøbing og i det vestjyske område. Meget svært. Det fastslår en mand, der ved, hvad han taler om, nemlig direktør Brian Madsen, Hotel Fjordgården, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ud over at være hoteldirektør er han med i den lokale bestyrelse for HORESTA.

Det er svært at drive en restaurant, hvis man vil give et kvalitetstilbud, understreger han.

”For halvandet år siden lagde vi på Hotel Fjordgården konceptet om; folk skulle betale lidt mere, men så fik de også mere kvalitet for pengene. Nu begynder vi at kunne mærke, at folk har taget det til sig. Men jeg har jo også haft to ben at stå på - nemlig hoteldelen og restaurantdelen - og jeg ville nødigt have skullet lægge kursen om, hvis ikke jeg kunne trække på hotelgæsterne”, fastslår Brian Madsen.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne