Poke er en hawaiiansk fiskesalat, og en af de første restauranter, der surfede med på den danske poke-bølge, var Olioli, som slog døren op på Gammel Kongevej i oktober.

Olioli betyder glæde på hawaiiansk, og madglade københavnere har taget konceptet til sig i en sådan grad, at AOKs jury kårede Olioli til Byens Bedste Takeaway i juni 2018.

En del af planen var, at Olioli skulle åbne flere restauranter, og nu er tiden således kommet til at byde velkommen til poke-biks nummer to. Denne gang bliver det Indre By, der får glæde af Oliolis fiskesalater. Den nye restaurant åbner mandag 16. juli og ligger på adressen Frederiksborggade 31 - tæt på både Torvehallerne og Dronning Louises Bro.

Har du fået læst?

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne