Poke er en hawaiiansk fiskesalat, og en af de første restauranter, der surfede med på den danske poke-bølge, var Olioli, som slog døren op på Gammel Kongevej i oktober.

Olioli betyder glæde på hawaiiansk, og madglade københavnere har taget konceptet til sig i en sådan grad, at AOKs jury kårede Olioli til Byens Bedste Takeaway i juni 2018.

En del af planen var, at Olioli skulle åbne flere restauranter, og nu er tiden således kommet til at byde velkommen til poke-biks nummer to. Denne gang bliver det Indre By, der får glæde af Oliolis fiskesalater. Den nye restaurant åbner mandag 16. juli og ligger på adressen Frederiksborggade 31 - tæt på både Torvehallerne og Dronning Louises Bro.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Ishockey og sommervejr gav hotelrekord i maj

Majsolen skinnede historisk mange timer i det danske sommerland, og det var med til at sikre de danske hoteller et rekordhøjt antal overnatninger for denne måned. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at hotellerne havde 4,2 pct. flere overnatninger sammenlignet med samme måned året før.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne