Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nordjysk Mad og Turisme er en ny forening, der har til formål at sætte dagsordenen for kvalitetsudvikling i Nordjylland inden for erhvervet. Det primære omdrejningspunkt for foreningens arbejde og for medlemmerne, er ønsket om højere kvalitet af såvel råvarer som serveret mad. Det skriver MigOgAalborg.dk.

Det er virksomhederne i foreningen der står sammen i fællesskab og dermed tager et fælles ansvar for at opnå foreningens formål, at opnå bæredygtig vækst og øget kvalitet i hotel- og restaurationsbranchen samt i den lokale fødevareproduktion.

Nordjysk Mad og Turismes bestyrelsesformand, byrådsmedlem Lasse Frimand-Jensen, siger:

”Madglæden stråler fra foreningens initiativtagere og som kommunalpolitiker med stor passion for det lokale, er det utroligt stærkt at sådan en organisation er stablet på benene af græsrødder, fødevareproducenter og kokke med sans for forretningsmulighederne i vores regionale råvarer”.

Nyt afsnit af HORESTA Lounge om Fårup Sommerland

Adm. direktør i Fårup Sommerland og formand for Visit Denmark, Niels Jørgen Jensen, fortæller i det nyeste afsnit af HORESTA Lounge, hvordan Fårup Sommerlands store investeringer er med til at markedsføre parken, og om deres fokus på at skabe unikke overnatninger.

Log ind