Nordjysk Mad og Turisme er en ny forening, der har til formål at sætte dagsordenen for kvalitetsudvikling i Nordjylland inden for erhvervet. Det primære omdrejningspunkt for foreningens arbejde og for medlemmerne, er ønsket om højere kvalitet af såvel råvarer som serveret mad. Det skriver MigOgAalborg.dk.

Det er virksomhederne i foreningen der står sammen i fællesskab og dermed tager et fælles ansvar for at opnå foreningens formål, at opnå bæredygtig vækst og øget kvalitet i hotel- og restaurationsbranchen samt i den lokale fødevareproduktion.

Nordjysk Mad og Turismes bestyrelsesformand, byrådsmedlem Lasse Frimand-Jensen, siger:

”Madglæden stråler fra foreningens initiativtagere og som kommunalpolitiker med stor passion for det lokale, er det utroligt stærkt at sådan en organisation er stablet på benene af græsrødder, fødevareproducenter og kokke med sans for forretningsmulighederne i vores regionale råvarer”.

Han skal få Jensens tilbage til fremtiden

Hvordan bringer man Jensens Bøfhus ind i fremtiden som en succesfuld restaurantkæde? Det skal Anders Nikolaisen svare på, som ny direktør for virksomheden. I det nye nummer af Visitor fortæller han, at kæden skal tilbage til rødderne.

Lille fremgang i hotelovernatningerne trods færre udlændinge

Havde de danske hoteller haft lige så mange norske overnatninger som sidste år i marts, så havde naboerne mod nord været det største udenlandske marked. Sådan forholder det sig dog ikke. Nye overnatningstal fra Danmarks Statistik viser et fald på hele 23,0 pct. i norske hotelovernatninger sammenlignet med 2018. Faldet i norske turister rammer særligt Region Nordjylland.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne