Nordjysk Mad og Turisme er en ny forening, der har til formål at sætte dagsordenen for kvalitetsudvikling i Nordjylland inden for erhvervet. Det primære omdrejningspunkt for foreningens arbejde og for medlemmerne, er ønsket om højere kvalitet af såvel råvarer som serveret mad. Det skriver MigOgAalborg.dk.

Det er virksomhederne i foreningen der står sammen i fællesskab og dermed tager et fælles ansvar for at opnå foreningens formål, at opnå bæredygtig vækst og øget kvalitet i hotel- og restaurationsbranchen samt i den lokale fødevareproduktion.

Nordjysk Mad og Turismes bestyrelsesformand, byrådsmedlem Lasse Frimand-Jensen, siger:

”Madglæden stråler fra foreningens initiativtagere og som kommunalpolitiker med stor passion for det lokale, er det utroligt stærkt at sådan en organisation er stablet på benene af græsrødder, fødevareproducenter og kokke med sans for forretningsmulighederne i vores regionale råvarer”.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Aalborg Lufthavn: “Vi har sat os et meget ambitiøst mål!”

Luftfarten har fået en hård medfart i klimadebatten, og begreber som flyskam er dukket op. Flytrafikken er udråbt som den store klimasynder, men også lufthavnene har et højt energiforbrug og må derfor se sig inddraget i problematikken. Søren Svendsen, direktør i Aalborg Lufthavn, fortæller her til Turisme.nu, hvordan man som ansvarlig lufthavn tager fat på den udfordring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne