Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nu har du mulighed for at indstille enten din lokale ildsjæl, foreninger, virksomheder eller din kommune til Landdistriktsprisen 2018. Prisen bliver uddelt af erhvervsminister Rasmus Jarlov for at hylde dem, der lokalt lægger store kræfter i at skabe en positiv udvikling, attraktive lokalsamfund og nye arbejdspladser i landdistrikterne.

Det sker på den årlige Landdistriktskonference den 17. september på Hotel Faaborg Fjord, hvor der sættes fokus på vækst og udvikling i landdistrikterne.

Frist for nominering er den 17. august kl. 12

Kriterier for valg af vinder

Vinderen af Landdistriktsprisen skal leve op til følgende kriterier:

  • Medvirker til vækst/job/omsætning i lokalsamfundet
  • Involverer samarbejde/partnerskab/netværk
  • Har skabt effekt for lokalsamfundet
  • Har demonstrationsværdi for andre lokalsamfund

I 2017 gik Landdistriktsprisen til projektet frivilligflokken omkring Bovbjerg Fyr i Lemvig Kommune.

 

Ønsker du at indstille en kandidat, kan du sende dit bud til [email protected]. Buddet skal, ud over dine kontaktoplysninger, indeholde en begrundelse for indstillingen.

Medarbejdere fyres eller sendes på deltid: Corona presser konferencesteder voldsomt

Konferencesteder som Thaisenhus, Hotel Faaborg Fjord og Tøystrup Gods er ekstra hårdt pressede i de her tider med restriktioner. For selv om de efter de seneste udmeldinger har lov til at holde møder og konferencer for op til 500 mennesker, hvis de følger et sæt klare retningslinger, så oplever de, at lang de fleste af deres kunder alligevel aflyser. Det skriver Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd i sit nyhedsbrev ifølge Fyens.

HORESTA m.fl.: Vækst skal ikke afgøres af postnummeret

Da vi tog hul på 2020, var det i troen på endnu et år med økonomisk vækst og udvikling i en verden, der næsten syntes grænseløs. Ikke mindst hvad angik den grønne omstilling og handlemuligheder til at imødekomme den. Sådan skriver HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, sammen med direktørerne fra Landdistrikternes Fællesråd, Landbrug & Fødevarer, Dansk Energi, De Samvirkende Købmænd, Dansk Industri og Danske Rederier i dagens udgave af Børsen.

Log ind