Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det begyndte med en doven aften, hvor Kenneth Jørgensen og Jim Rolighed havde lyst til spareribs fra Bone's. Ingen af dem orkede at tage turen til den lokale restaurant.
"Vi kunne ikke forstå, at vi ikke kunne få maden leveret. Vi var egentlig klar til at betale ret mange penge for det, og det virkede meget nærliggende at tilbyde levering, når nu de fleste pizzeriaer kan finde ud af det," siger Jim Rolighed.
Det er tre år siden, at de to venner blev enige om, at de havde fundet idéen til deres første virksomhed: Deliverit. Målet er at skabe en landsdækkende udbringningsservice, der for alvor tager fart til efteråret, når de åbner i København.
Ved at omfavne deleøkonomien var det fra starten meningen at finde masser af chauffører, der var klar til at bruge deres egne biler til at bringe mad ud for restauranterne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025