Anders Aagaard, der står bag restaurantkonceptet Madklubben, som i dag tæller 16 restauranter der sidste år leverede et samlet overskud på 15 mio. kr., har gennem lang tid ledt efter en direktør, der kan stå i spidsen for forretningen Madklubben.

Til Børsen siger Anders Aagaard nu, at den rekruttering er sat på pause, efter at han har haft problemer med at finde en person, som er klar til at have direktørstolen med den passionerede ejerleder i baggrunden.

"Folk blev tændte af det og sagde så nej tak. De sagde: Kontakt mig igen, når du har solgt 51 pct. til en kapitalfond eller et eller andet, fordi det der med at arbejde for en ejerleder. Vi ved, du kommer til at blande dig," fortæller han til avisen.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne