Anders Aagaard, der står bag restaurantkonceptet Madklubben, som i dag tæller 16 restauranter der sidste år leverede et samlet overskud på 15 mio. kr., har gennem lang tid ledt efter en direktør, der kan stå i spidsen for forretningen Madklubben.

Til Børsen siger Anders Aagaard nu, at den rekruttering er sat på pause, efter at han har haft problemer med at finde en person, som er klar til at have direktørstolen med den passionerede ejerleder i baggrunden.

"Folk blev tændte af det og sagde så nej tak. De sagde: Kontakt mig igen, når du har solgt 51 pct. til en kapitalfond eller et eller andet, fordi det der med at arbejde for en ejerleder. Vi ved, du kommer til at blande dig," fortæller han til avisen.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne