Anders Aagaard, der står bag restaurantkonceptet Madklubben, som i dag tæller 16 restauranter der sidste år leverede et samlet overskud på 15 mio. kr., har gennem lang tid ledt efter en direktør, der kan stå i spidsen for forretningen Madklubben.

Til Børsen siger Anders Aagaard nu, at den rekruttering er sat på pause, efter at han har haft problemer med at finde en person, som er klar til at have direktørstolen med den passionerede ejerleder i baggrunden.

"Folk blev tændte af det og sagde så nej tak. De sagde: Kontakt mig igen, når du har solgt 51 pct. til en kapitalfond eller et eller andet, fordi det der med at arbejde for en ejerleder. Vi ved, du kommer til at blande dig," fortæller han til avisen.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne