49-årige Susanne Åberg skal fremover stå i spidsen for det mondæne Kurhotel Skodsborg med 83 værelser nord for København. Personalet fik mandag at vide, at Mai Kappenberger, hotellet og resortets administrerende direktør siden 2012, er stoppet.

Samtidig blev de præsenteret for deres nye administrerende direktør, Susanne Åberg, der i mandag havde første arbejdsdag.

Susanne Åberg, der er uddannet cand. merc. og har masser af erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen, kommer til Kurhotel Skodsborg og Skodsborg Sundhedscenter på Strandvejen nord for København fra stilling som resort manager på resortet Great Northern ved fynske Kerteminde.

Hun har tidligere blandt andet været direktør i københavnske Arp-Hansen Hotel Group, landechef for hotelkæden Best Western i Danmark, konsulent hos det rådgivende ingeniørfirma Carl Bro, direktør for det store First-hotel på Vesterbrogade i København og kortvarigt hoteldirektør på Kokkedal Slot nord for København.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Porsche og Radisson sammen om nyt hotel

Radisson Hotel Group vil opføre et Radisson Blu-hotel med 168 værelser og suiter i Porsche Design Tower i Stuttgart, der blandt andet er hjemsted for Porsche-koncernen

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne