49-årige Susanne Åberg skal fremover stå i spidsen for det mondæne Kurhotel Skodsborg med 83 værelser nord for København. Personalet fik mandag at vide, at Mai Kappenberger, hotellet og resortets administrerende direktør siden 2012, er stoppet.

Samtidig blev de præsenteret for deres nye administrerende direktør, Susanne Åberg, der i mandag havde første arbejdsdag.

Susanne Åberg, der er uddannet cand. merc. og har masser af erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen, kommer til Kurhotel Skodsborg og Skodsborg Sundhedscenter på Strandvejen nord for København fra stilling som resort manager på resortet Great Northern ved fynske Kerteminde.

Hun har tidligere blandt andet været direktør i københavnske Arp-Hansen Hotel Group, landechef for hotelkæden Best Western i Danmark, konsulent hos det rådgivende ingeniørfirma Carl Bro, direktør for det store First-hotel på Vesterbrogade i København og kortvarigt hoteldirektør på Kokkedal Slot nord for København.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked

Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre jer klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne