I bestræbelserne på at kunne kalde sig et bæredygtigt madhus vil cateringfirmaet Jespers Torvekøkken udskifte al sin engangsemballage med bæredygtigt emballage, der blandt andet bliver fremstillet af majs. Ambitionen er, at udskiftningen skal ske inden udgangen af 2018.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet, der laver selskabsmad, kantinedrift, frokostløsninger og convenience fra sine produktionslokaler i Søborg.

"Hos Jespers Torvekøkken arbejder vi fokuseret og ambitiøst med bæredygtighed, som er et dominerende element i vores strategi. Og her i 2018 har vi planer om flere tiltag, hvor bionedbrydeligt emballage er et af de tiltag, som vi nu er i færd med at implementere", udtaler adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, i meddelelsen.

I dag bruger Jespers Torvekøkken 1,5-2 mio. kr. årligt på engangsemballage. Et tal, cateringfirmaet regner med, vil blive fordoblet, når virksomheden overgår til bionedbrydeligt materiale, fremgår det.

Blog: Brandbeskatning med et snuptag

En tredobling af afgifterne på engangsservice! Én ting er, at der var tale om en finanslov med hovedvægt på velfærd og klima. En anden, at man på denne måde med et snuptag brandbeskatter en branche, der er helt afhængig af at kunne bruge engangsservice, mener HORESTA adm. direktør.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne