Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I bestræbelserne på at kunne kalde sig et bæredygtigt madhus vil cateringfirmaet Jespers Torvekøkken udskifte al sin engangsemballage med bæredygtigt emballage, der blandt andet bliver fremstillet af majs. Ambitionen er, at udskiftningen skal ske inden udgangen af 2018.
Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet, der laver selskabsmad, kantinedrift, frokostløsninger og convenience fra sine produktionslokaler i Søborg.
"Hos Jespers Torvekøkken arbejder vi fokuseret og ambitiøst med bæredygtighed, som er et dominerende element i vores strategi. Og her i 2018 har vi planer om flere tiltag, hvor bionedbrydeligt emballage er et af de tiltag, som vi nu er i færd med at implementere", udtaler adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, i meddelelsen.
I dag bruger Jespers Torvekøkken 1,5-2 mio. kr. årligt på engangsemballage. Et tal, cateringfirmaet regner med, vil blive fordoblet, når virksomheden overgår til bionedbrydeligt materiale, fremgår det.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024