Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På det centrale torv i Odder, tårner sig en hvid bygning op i fire etager. En trefløjet bygning, som har stået der i 110 år. Centralhotellet er det oplagte navn til den hvide bygning. Det var et hotel, og det er centralt placeret, skriver TV2 Østjylland.

I oktober 2015 overtog den nuværende ejer bygningen. Dengang lød det, at Kähler-koncernen stod bag købet af Centralhotellet. I en pressemeddelelse stod der i forbindelse med overtagelsen, at man var faldet for en ”smuk, fredet bygning – som i øvrigt har reference til keramikvirksomhedens historie.”

I forbindelse med overtagelsen af hotellet, skrev køberne, at der ikke skal drives hotel i bygningen igen. Men at der ”til gengæld er plads til at indtænke andre charmerende anvendelsesmuligheder”.

Flere borgere foreslår nu på Facebook, at bygningen skal lægge hus til et spisested, så bygningen igen bliver vakt til live efter en årrække uden aktivitet i den historiske bygning.

Læs mere her.

Badehotel er sendt i udbud

Saxild Strand er blevet sat til salg. Aarhus og Odder kommuner glæder sig til at se hvilke bud, der kan komme for at løfte det nedslidte badehotel, som gennem en årrække har haft mange seniorer på rekreative ophold.

Log ind