Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Firkløveret bag tre af Vejles kendte spisesteder, restauratørerne Søren Riis, Jan Søgård, Mikkel Larsen og Jesper Hedegaard Larsen, regner allerede i indeværende år med million-overskud. Men de fire ejere må i dag erkende, at overtagelsen af spisestederne har været hårdere end først antaget, skriver Ugeavisen Vejle.
Det drejer sig om spisestederne Restaurant Skyttehuset, Hotel Bredehus og Lindved Sognegård. Spisestederne drives i to selskaber.
”Ser vi i ordrebøgerne regner vi med en samlet omsætning på 25 millioner kroner. Det skulle gerne resultere i et overskud på mellem en halv og en hel million kroner”, siger Søren Riis.
En samarbejdsaftale med blandt andet Legoland Holidays og Hollandske Neckermann har også bidraget positivt i indeværende regnskabsår. Det vil kunne ses på næste regnskabsår.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025