A Hereford Beefstouw dækker over ti restauranter i Danmark og fire i udlandet. Nu vil kæden forsøge nyt koncept, skriver Finans.dk.

På trods af et øget CO2- og klimafokus har kæden ikke tænkt sig at skære kødet væk fra menukortet – Beef er trods alt også en del af restaurantkædens navn. Men der er dog planer om at forsøge sig med en ny tilgang.

”Vi har noget i støbeskeen, hvor vi vil tage en af vores restauranter og bruge den som springbræt for lanceringen af et nyt koncept,” siger Lars Damgaard.

Direktøren er dog ikke klar til at røbe, om der skal mere grønt, fisk, kylling eller andet på menuen.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne