Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

A Hereford Beefstouw dækker over ti restauranter i Danmark og fire i udlandet. Nu vil kæden forsøge nyt koncept, skriver Finans.dk.

På trods af et øget CO2- og klimafokus har kæden ikke tænkt sig at skære kødet væk fra menukortet – Beef er trods alt også en del af restaurantkædens navn. Men der er dog planer om at forsøge sig med en ny tilgang.

”Vi har noget i støbeskeen, hvor vi vil tage en af vores restauranter og bruge den som springbræt for lanceringen af et nyt koncept,” siger Lars Damgaard.

Direktøren er dog ikke klar til at røbe, om der skal mere grønt, fisk, kylling eller andet på menuen.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind