A Hereford Beefstouw dækker over ti restauranter i Danmark og fire i udlandet. Nu vil kæden forsøge nyt koncept, skriver Finans.dk.

På trods af et øget CO2- og klimafokus har kæden ikke tænkt sig at skære kødet væk fra menukortet – Beef er trods alt også en del af restaurantkædens navn. Men der er dog planer om at forsøge sig med en ny tilgang.

”Vi har noget i støbeskeen, hvor vi vil tage en af vores restauranter og bruge den som springbræt for lanceringen af et nyt koncept,” siger Lars Damgaard.

Direktøren er dog ikke klar til at røbe, om der skal mere grønt, fisk, kylling eller andet på menuen.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne