Morten Hansson startede Karma Sushi med sin første restaurant i Frederikshavn i 2007, skriver Børsen. På ti år er 34-årige Morten Hansson gået fra at stå bag en synkende sushirestaurant i Frederikshavn til at eje to restaurantkæder med et tocifret antal restauranter og en fabrik.

For tre år siden var det nemlig ikke længere nok med en sushikæde, og den ivrige iværksætter startede derfor endnu en restaurantkæde op fra bunden under brandet Vaca. Et koncept, der bygger på mexicansk mad lavet på danske råvarer. Kæden har i alt fem restauranter, og ligesom Karma Sushi er den også en del af Kuyashii, hvor Morten Hansson ejer langt størstedelen.

Til foråret kommer der en ny kæde til virksomheden, som han er godt i gang med at bygge op, men hvad det bliver, siger han ikke. Det bliver dog noget helt andet end de to eksisterende.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Indkøbsforening inviterer til messe

Er du allerede medlem af Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a. eller HORESTA kan du komme forbi SAMHANDELs årlige messe og høre nærmere om optimeringsmulighederne direkte ved leverandørerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne