Morten Hansson startede Karma Sushi med sin første restaurant i Frederikshavn i 2007, skriver Børsen. På ti år er 34-årige Morten Hansson gået fra at stå bag en synkende sushirestaurant i Frederikshavn til at eje to restaurantkæder med et tocifret antal restauranter og en fabrik.

For tre år siden var det nemlig ikke længere nok med en sushikæde, og den ivrige iværksætter startede derfor endnu en restaurantkæde op fra bunden under brandet Vaca. Et koncept, der bygger på mexicansk mad lavet på danske råvarer. Kæden har i alt fem restauranter, og ligesom Karma Sushi er den også en del af Kuyashii, hvor Morten Hansson ejer langt størstedelen.

Til foråret kommer der en ny kæde til virksomheden, som han er godt i gang med at bygge op, men hvad det bliver, siger han ikke. Det bliver dog noget helt andet end de to eksisterende.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne