Lokalerne i Odense, der tidligere rummede Café Snik Snak, bliver gendannet som en thai restaurant, når restaurantkæden Wokshop starter sin først restaurant uden for Sjælland til foråret.

Det forventes at åbningen vil finde sted 1. april 2019, efter at de 350 kvadratmeter store lokaler har gennemgået en større ombygning og nyindretning i samarbejde med Barfoed Group, der er indehaver af ejendommen.

Wokshop-kæden, der ejes af Kenneth Heske, har i forvejen seks restauranter i det storkøbenhavnske område, og det er planen, at der skal etableres udendørsservering og take away fra den kommende restaurant i Odense.

”Det har længe været et stort ønske at tiltrække Wokshop til Odense, da jeg har fulgt ejerens udvikling af kæden gennem de sidste 13-14 år, og så mangler dette koncept og den type mad helt klart i Odenses udbud af restauranter og take away steder. Jeg har spist meget på Wokshop i København, og de er dygtige til at levere mad i meget høj kvalitet til fornuftige priser, og så skaber de en hyggelig og detaljeret indretning i deres restauranter. Jeg er meget imponeret af konceptet, og det kan odenseanerne godt begynde at glæde sig til”, lyder det i en pressemeddelelse fra koncerndirektør i Barfoed Group, Frederik Barfoed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne