Lokalerne i Odense, der tidligere rummede Café Snik Snak, bliver gendannet som en thai restaurant, når restaurantkæden Wokshop starter sin først restaurant uden for Sjælland til foråret.

Det forventes at åbningen vil finde sted 1. april 2019, efter at de 350 kvadratmeter store lokaler har gennemgået en større ombygning og nyindretning i samarbejde med Barfoed Group, der er indehaver af ejendommen.

Wokshop-kæden, der ejes af Kenneth Heske, har i forvejen seks restauranter i det storkøbenhavnske område, og det er planen, at der skal etableres udendørsservering og take away fra den kommende restaurant i Odense.

”Det har længe været et stort ønske at tiltrække Wokshop til Odense, da jeg har fulgt ejerens udvikling af kæden gennem de sidste 13-14 år, og så mangler dette koncept og den type mad helt klart i Odenses udbud af restauranter og take away steder. Jeg har spist meget på Wokshop i København, og de er dygtige til at levere mad i meget høj kvalitet til fornuftige priser, og så skaber de en hyggelig og detaljeret indretning i deres restauranter. Jeg er meget imponeret af konceptet, og det kan odenseanerne godt begynde at glæde sig til”, lyder det i en pressemeddelelse fra koncerndirektør i Barfoed Group, Frederik Barfoed.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Indkøbsforening inviterer til messe

Er du allerede medlem af Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a. eller HORESTA kan du komme forbi SAMHANDELs årlige messe og høre nærmere om optimeringsmulighederne direkte ved leverandørerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne