Den 14. januar åbner Zleep Hotels på en central beliggenhed i erhvervsområdet, Upplands Väsby. Zleep Hotels er et velkendt hotelprodukt i Danmark, hvor det er stærkt etableret, men i Sverige er det helt nyt. Hotellet har naturligvis et åbningstilbud, der gælder helt frem til slutningen af februar.

”Mit team og jeg glæder os utrolig meget til at byde gæster velkommen. Det er et spændende projekt, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil blive taget godt imod af markedet. Konceptet passer rigtig godt ind i Upplands Väsby, så nu skal vi bare have vist hotellet frem”, siger Alexandra Högberg, Hotel Manager på Zleep Hotel Upplands Väsby.

Det er især virksomheder, der, med en fleksibel erhvervsaftale, kan få rigtig gode fordele, siger Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

”Det er med stor glæde og forventning, at vi nu åbner vores første hotel i Sverige. Upplands Väsby har den helt rigtige lokation for Zleep konceptet, da lokale virksomheder nu får et godt alternativ til de eksisterende muligheder. Vi tror stærkt på, at det svenske hotelmarked giver os et stort vækstpotentiale”.

Video: Hotelkæde vil tage Danmark med storm

Hvordan skal man positionere sig som ny spiller i det københavnske hotelmarked? Disse overvejelser har CitizenM fra Holland gjort sig, og de har nu åbnet deres første hotel ved Rådhuspladsen i København.

Blog: Krav om kontant betaling er håbløst forældet

Som omtalt i HORESTAs nyhedsbrev i går er flere partier på Christiansborg nu parate til at se på, om dele af hotelbranchen skal kunne undtages fra reglerne om kontant betaling.
I dag er det reglen, at virksomheder har lov til at sige nej til kontanter fra kl. 22 til 06. I særlige tilfælde kan de få dispensation til at sige nej fra kl. 20.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne