Den 14. januar åbner Zleep Hotels på en central beliggenhed i erhvervsområdet, Upplands Väsby. Zleep Hotels er et velkendt hotelprodukt i Danmark, hvor det er stærkt etableret, men i Sverige er det helt nyt. Hotellet har naturligvis et åbningstilbud, der gælder helt frem til slutningen af februar.

”Mit team og jeg glæder os utrolig meget til at byde gæster velkommen. Det er et spændende projekt, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil blive taget godt imod af markedet. Konceptet passer rigtig godt ind i Upplands Väsby, så nu skal vi bare have vist hotellet frem”, siger Alexandra Högberg, Hotel Manager på Zleep Hotel Upplands Väsby.

Det er især virksomheder, der, med en fleksibel erhvervsaftale, kan få rigtig gode fordele, siger Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

”Det er med stor glæde og forventning, at vi nu åbner vores første hotel i Sverige. Upplands Väsby har den helt rigtige lokation for Zleep konceptet, da lokale virksomheder nu får et godt alternativ til de eksisterende muligheder. Vi tror stærkt på, at det svenske hotelmarked giver os et stort vækstpotentiale”.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne