Det er formentlig slut med at give den gas på Bubbas Bar & Natklub i Odense til den lyse morgen, stedet mistede i sidste uge sin nattilladelse, og de sidste gæster skal nu være ude klokken 02:00 mod tidligere klokken 05:00, skriver Fyens Stiftstidende.

Beslutningen er truffet af Bevillingsnævnet i Middelfart og er sket med baggrund i, at Fyns Politi under deres otte besøg på Bubbas i oktober og november hver gang er stødt på en ung under 18 år, ligesom politiet har savnet den dørmand ved bagudgangen, som også har været et krav for, at Bubbas kunne få lov til at holde åbent til klokken 05:00.

En rasende natklub-ejer Mike Juhl føler sig uretfærdigt behandlet og mener, der er tale om magtmisbrug og et brud på loven.

Har du fået læst?

Nye folk bag Bondestuen

Efter en lille vinterpause genåbner Bondestuen i Odense på onsdag, og meget vil være ved det gamle, men en hel del vil også være splinternyt. Således er det en ny ejerkreds, der vil drive Bondestuen fremover, og den daglige leder er også et nyt ansigt, skriver Fyens Stiftstidende.

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Fodboldspiller lukker sit værtshus

Det såkaldt brune værtshus findes stadig flere andre steder i Horsens, men ånden og kammeratskabet fra knap 53 år i røg og damp på ét af de ældste af dem, Børsen, forsvandt søndag 5. januar, da indehaver Philip Bank serverede den sidste pilsner, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne