Det er formentlig slut med at give den gas på Bubbas Bar & Natklub i Odense til den lyse morgen, stedet mistede i sidste uge sin nattilladelse, og de sidste gæster skal nu være ude klokken 02:00 mod tidligere klokken 05:00, skriver Fyens Stiftstidende.

Beslutningen er truffet af Bevillingsnævnet i Middelfart og er sket med baggrund i, at Fyns Politi under deres otte besøg på Bubbas i oktober og november hver gang er stødt på en ung under 18 år, ligesom politiet har savnet den dørmand ved bagudgangen, som også har været et krav for, at Bubbas kunne få lov til at holde åbent til klokken 05:00.

En rasende natklub-ejer Mike Juhl føler sig uretfærdigt behandlet og mener, der er tale om magtmisbrug og et brud på loven.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Video: Bartenderforløb kan være springbræt ind i erhvervet

’Learning for Life’ er et intensivt træningsforløb, der har til hensigt at flytte ledige ind på arbejdsmarkedet og om bag bardisken. HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen i Valby og spiritusproducenten Diageo står bag initiativet i Danmark, og deres fælles ambition med dette målrettede og skræddersyede program var at vise unge, hvad det vil sige at arbejde i serviceerhvervet.

Comwell overtager Odense-hotel

Fra årsskiftet bliver Comwell Hotels ny operatør af det nuværende Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense. Ligeledes overtager den danske Comwell-kæde af hoteller og konferencecentre driften af kongresfaciliteterne i musik- og teaterhuset Odeon samt Odense Koncerthus, der ligger ved siden af hotellet. Hotellet, der har 157 værelser, omdøbes fra årsskiftet til Comwell H.C. Andersen Odense.

HORESTA glæder sig over forlængelse af natteværtsordning

Som en del af et forsøgsprojekt har Københavns natteliv i år haft natteværter på gaden. Deres opgave har været at bidrage til et mere trygt og mindre støjfyldt natteliv. Nu er ordningen blevet forlænget hele 2020, og det glæder HORESTA.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne