Det kører fortsat derudad for den århusianske Michelin-restauratør og køkkenchef, Wassim Hallal. Det fremgår af et spritnyt 17/18-regnskab for hans restaurant Frederikshøj, der netop er blevet offentliggjort, skriver EB.dk.

Faktisk er overskuddet, der denne gang lyder på 3,75 millioner, det bedste nogensinde. Det bringer samtidig det samlede resultat for de sidste tre år op på mere end ti millioner kroner.

Restaurant Frederikshøj fik sin første michelinstjerne i 2015, men den økonomiske succes startede allerede i 2013/2014, og siden da har det 'dårligste' resultat lydt på 2,7 millioner kroner.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Ny HORESTA-analyse: Denne hotelkategori har erhvervets største overskud

Fra 2016 til 2018 er resultatet før skat er faldet med 2,0 procentpoint hos det typiske hotel i Danmark, således at overskuddet ender med et plus på 3,3 pct. af omsætningen. Sådan lyder det i HORESTAs nye brancheanalyse, Hotel Market Report 2018/2019, der ser nærmere på det danske hotelerhverv.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne