Det kører fortsat derudad for den århusianske Michelin-restauratør og køkkenchef, Wassim Hallal. Det fremgår af et spritnyt 17/18-regnskab for hans restaurant Frederikshøj, der netop er blevet offentliggjort, skriver EB.dk.

Faktisk er overskuddet, der denne gang lyder på 3,75 millioner, det bedste nogensinde. Det bringer samtidig det samlede resultat for de sidste tre år op på mere end ti millioner kroner.

Restaurant Frederikshøj fik sin første michelinstjerne i 2015, men den økonomiske succes startede allerede i 2013/2014, og siden da har det 'dårligste' resultat lydt på 2,7 millioner kroner.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne