Det kører fortsat derudad for den århusianske Michelin-restauratør og køkkenchef, Wassim Hallal. Det fremgår af et spritnyt 17/18-regnskab for hans restaurant Frederikshøj, der netop er blevet offentliggjort, skriver EB.dk.

Faktisk er overskuddet, der denne gang lyder på 3,75 millioner, det bedste nogensinde. Det bringer samtidig det samlede resultat for de sidste tre år op på mere end ti millioner kroner.

Restaurant Frederikshøj fik sin første michelinstjerne i 2015, men den økonomiske succes startede allerede i 2013/2014, og siden da har det 'dårligste' resultat lydt på 2,7 millioner kroner.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Over 1400 restauranter er gået konkurs i Storbritannien

Det er blevet sværere at drive restaurant i Storbritannien indenfor "casual dining"-segmentet, hvor kunder vender ryggen til kæder som Byron, Strada, Gourmet Burger Kitchen og Jamie Olivers restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne