I to år har ejeren af Restaurant Dubrovnik, Slobodan "Bobi" Zivojinovic, frygtet, at han måtte lukke restauranten. En tvist om ophør af lejemålet er nu afgjort til hans fordel, hvilket glæder den 65-årige dansk-serber.

”En kæmpe sten er faldet fra mit hjerte. I to år har jeg sovet uroligt om natten. Nu kan jeg endelig trække vejret igen uden at få ondt i maven”, konstaterer Slobodan Zivojinovic.

For to år siden fik Slobodan Zivojinovic besked fra sin udlejer om, at lejemålet skulle ophøre. Han forsøgte forgæves at få lejemålet forlænget, hvilket betød, at han besluttede at få hjælp fra et advokatfirma.

”Jeg anede ikke mine levende råd og var nødt til at få hjælp. Jeg har været ked af det, stresset og bange. Jeg har drevet Restaurant Dubrovnik siden 1983 og har ingen ambitioner om at gå på pension. Det her er mit liv. Jeg kunne ikke magte tanken om at skulle starte forfra i andre lokaler. Alle ved, hvor Dubrovnik ligger. Det ville aldrig gå at flytte”, siger Slobodan Zivojinovic.

Har du fået læst?

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne