I to år har ejeren af Restaurant Dubrovnik, Slobodan "Bobi" Zivojinovic, frygtet, at han måtte lukke restauranten. En tvist om ophør af lejemålet er nu afgjort til hans fordel, hvilket glæder den 65-årige dansk-serber.

”En kæmpe sten er faldet fra mit hjerte. I to år har jeg sovet uroligt om natten. Nu kan jeg endelig trække vejret igen uden at få ondt i maven”, konstaterer Slobodan Zivojinovic.

For to år siden fik Slobodan Zivojinovic besked fra sin udlejer om, at lejemålet skulle ophøre. Han forsøgte forgæves at få lejemålet forlænget, hvilket betød, at han besluttede at få hjælp fra et advokatfirma.

”Jeg anede ikke mine levende råd og var nødt til at få hjælp. Jeg har været ked af det, stresset og bange. Jeg har drevet Restaurant Dubrovnik siden 1983 og har ingen ambitioner om at gå på pension. Det her er mit liv. Jeg kunne ikke magte tanken om at skulle starte forfra i andre lokaler. Alle ved, hvor Dubrovnik ligger. Det ville aldrig gå at flytte”, siger Slobodan Zivojinovic.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne