I to år har ejeren af Restaurant Dubrovnik, Slobodan "Bobi" Zivojinovic, frygtet, at han måtte lukke restauranten. En tvist om ophør af lejemålet er nu afgjort til hans fordel, hvilket glæder den 65-årige dansk-serber.

”En kæmpe sten er faldet fra mit hjerte. I to år har jeg sovet uroligt om natten. Nu kan jeg endelig trække vejret igen uden at få ondt i maven”, konstaterer Slobodan Zivojinovic.

For to år siden fik Slobodan Zivojinovic besked fra sin udlejer om, at lejemålet skulle ophøre. Han forsøgte forgæves at få lejemålet forlænget, hvilket betød, at han besluttede at få hjælp fra et advokatfirma.

”Jeg anede ikke mine levende råd og var nødt til at få hjælp. Jeg har været ked af det, stresset og bange. Jeg har drevet Restaurant Dubrovnik siden 1983 og har ingen ambitioner om at gå på pension. Det her er mit liv. Jeg kunne ikke magte tanken om at skulle starte forfra i andre lokaler. Alle ved, hvor Dubrovnik ligger. Det ville aldrig gå at flytte”, siger Slobodan Zivojinovic.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne