Det koster ikke håndører for Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christensen at genåbne toprestauranten Alchemist, som lukkede midlertidigt i december 2017.

Den danske erhvervsmand har netop skudt 20 mio. kr. i selskabet bag Alchemist. Det sker efter, at der to gange i løbet af sommeren blev tilført selskabet 5 mio. kr., viser beregninger, Finans har lavet på baggrund af nye registreringer i cvr-registeret.

Men hvorfor skyder Lars Seier Christensen så store beløb i netop Alchemist?

”Det gør jeg for at være med til at skabe en ny restaurant af international klasse i København. Jeg tror, du vil forstå det, når du ser den,” skriver han i en mail til Finans.

Læs hele historien her.

Restaurantbeskæftigelsen runder 100.000

Da beskæftigelsen var på sit højeste før krisen var knap 70.000 personer beskæftiget i restaurantbranchen. I dag er tallet vokset til 100.000. Det svarer til en vækst på næsten 45 pct., viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. I samme periode er den generelle danske beskæftigelse steget med blot 0,7 pct.

Markedet for take away-mad boomer

TV2/News satte her til morgen fokus på det voksende marked for take away-mad i Danmark og citerede i den forbindelse en undersøgelse fra HORESTA, der viser, at danskerne i 2017 bestilte take away over 40 millioner gange.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne