Hvis der skal være fair konkurrence og ordentlige vilkår for medarbejderne i restaurationsbranchen, så skal der tegnes flere overenskomster - også i Tivoli Food Hall.

Det mener ledelsen hos A Hereford Beefstouw, et af Danmarks største steak houses ifølge Avisen.dk.

Kædens sværvægter er ubetinget den store restaurant i Tivoli med plads til over 550 gæster.

”Jeg håber, at forhandlingerne mellem 3F og stadeholderne i Tivoli Food Hall ender med en overenskomst, så vi får mere lige vilkår i hele branchen”, siger Tim Sølyst fra Aage Damgaard Aps., der driver A Hereford Beefstouw.

Læs hele historien på Avisen.dk.

Unge sæsonarbejdere har OK-forhold i store forlystelsesparker

Du ser dem overalt i sommerlandet, hvor de sælger is, pølser, billetter eller trykker på de knapper, der får karrusellerne til at starte og stoppe. Tusindvis af unge tjener en skilling i sommerferien som sæsonarbejder - eller “sommerfugl”, skriver Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne