Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvis der skal være fair konkurrence og ordentlige vilkår for medarbejderne i restaurationsbranchen, så skal der tegnes flere overenskomster - også i Tivoli Food Hall.

Det mener ledelsen hos A Hereford Beefstouw, et af Danmarks største steak houses ifølge Avisen.dk.

Kædens sværvægter er ubetinget den store restaurant i Tivoli med plads til over 550 gæster.

”Jeg håber, at forhandlingerne mellem 3F og stadeholderne i Tivoli Food Hall ender med en overenskomst, så vi får mere lige vilkår i hele branchen”, siger Tim Sølyst fra Aage Damgaard Aps., der driver A Hereford Beefstouw.

Læs hele historien på Avisen.dk.

Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?

Grundlovsdag står for døren. Det afhænger af den enkelte medarbejders ansættelsesvilkår, om medarbejderen skal møde på arbejde eller har ret til en betalt fridag på Grundlovsdag.

Log ind