Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvis der skal være fair konkurrence og ordentlige vilkår for medarbejderne i restaurationsbranchen, så skal der tegnes flere overenskomster - også i Tivoli Food Hall.

Det mener ledelsen hos A Hereford Beefstouw, et af Danmarks største steak houses ifølge Avisen.dk.

Kædens sværvægter er ubetinget den store restaurant i Tivoli med plads til over 550 gæster.

”Jeg håber, at forhandlingerne mellem 3F og stadeholderne i Tivoli Food Hall ender med en overenskomst, så vi får mere lige vilkår i hele branchen”, siger Tim Sølyst fra Aage Damgaard Aps., der driver A Hereford Beefstouw.

Læs hele historien på Avisen.dk.

Flex-Ung: Ny fleksibel ordning for unge under 18 år

Med OK25 er der indført mulighed for at ansætte unge under 18 år i den såkaldte ”Flex-Ung-ordning”. Med ordningen gives der mulighed for at unge kan arbejde på tværs af overenskomstens faggrænser. Find skabeloner og vejledninger her i artiklen.

Overenskomstkursus, København (Engelsk)

The course is a one-day event held from 9:00 AM to 4:00 PM.

HORESTA invites you to a collective agreement course on HORESTA’s main agreement with 3F. The course will provide an overview of the agreement’s provisions, with particular focus on the changes introduced in the 2025 renewal.

Log ind