Jespers Torvekøkken styrker deres position i markedet for frokoster, kantinedrift og selskabsmad. Det er især i hovedstads- og Aarhus-området, Jespers Torvekøkken for alvor har fået fat i markedet med tilgang af en række nye kunder i årets løb. Med forventninger til en lignende vækst for det kommende år, har man blandt andet planer om at nå endnu bredere ud geografisk.

I et nyt regnskab afslører virksomheden en vækst i bruttofortjenesten på 14 pct. med en næsten fordobling af årets resultat.

”Vi er meget stolte over, at vi i år kan levere et regnskab, hvor vi ser en markant fremgang både i bruttofortjenesten og resultatet. Det fortæller, at vores koncept holder, når vi hver dag leverer frokoster, der følger vores madtråd – som udgør nerven i det, vi står for. Nemlig at maden skal være enkel, smage godt og laves fra bunden af sæsonens råvarer med respekt for natur og miljø”, siger Ronny Saul, adm. direktør Jespers Torvekøkken, og fortsætter:

”Vi har i løbet af året oplevet en stor vækst både af nye frokostkunder og kantiner og oplever, at de parametre vi vælges på blandt andet er, at vi tilbyder stor variation til vores kunder i form af vores syv forskellige køkkener samt vores arbejde med bæredygtighed. Her er vi kommet langt med en række tiltag inden for madspild, økologi, genanvendelse, og vi er i fuld gang med at implementere brugen af nedbrydeligt emballage i alle dele af virksomheden”, siger Ronny Saul, adm. direktør Jespers Torvekøkken.

Overskud i selskabet bag Guldsmeden Hotels

Guldsmeden Hotels var også i 2019 en god forretning for ægteparret Sandra og Marc Weinert, der åbnede deres første hotel for over 20 år siden. Det skriver Finans.dk.

HORESTA: ”Michelin-restauranterne er af stor betydning”

De sidste år har Michelin-restauranterne oplevet en rivende udvikling i omsætningen. I 2018 havde alle de danske Michelin-restauranter en omsætning på mellem 300-400 millioner kroner, viser en opgørelse fra HORESTA, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne