Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Juleaften og nytårsaften er blevet en stor aften for Aarhus’ restauranter. Ikke målt i antal gæster i restauranten, men i kuverter ud af huset. Jakob Beck Wätjen er regionsformand i Midtjylland for HORESTA. Han ser en stigende efterspørgsel efter takeaway til jul og nytår, men også en stigende konkurrence.
”Mange forskellige udbydere kommer ind på det her marked, bl.a. supermarkederne og måltidskassefirmaerne, der også tilbyder en juleaftens- og nytårskasse. Mindre a la carte-restauranter kan også være med, fordi de nemt kan producere mange kuverter og sende ud af huset, selv om de ikke har lokaler til ret mange gæster,” siger Jakob Beck Wätjen.
”Jeg fornemmer helt klart, at kunderne er inde og sammenligne menuer og priser, og det er restauranterne opmærksomme på, når de udvikler deres menuer,” uddyber han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025