Lisa Lov har fået kælenavnet ’Tigermom’, og efter længere tids søgen efter det rigtige sted åbner hun nu sin egen restaurant.

Helt tilbage fra 2010, da hun var kok i køkkenet på Michelin-restauranten Relæ, har der været sivende rygter hos den kulinariske kreative klasse om, at snart, snart, så åbner hun sit eget, skriver MigogKbh.dk.

Interessen steg, jo flere gange hun serverede dim sum og pho for sine kokkekollegaer. Men som den slags jo gør, tog det lidt længere tid end først planlagt. Men nu er den god nok.

Tigermom er åbnet i København, og i restauranten bliver der gået til stålet i det asiatiske køkken. Så meget, at Wall Street Journal endda har skrevet en artikel om hende.

Dansk mesterkok får gurustatus inden for ledelse

Eric Vildgaard, køkkenchef på Jordnær, ligner det, han ikke er, men som han har været: en overtatoveret rocker i kingsize størrelse og med bogstaverne “H A T E” tatoveret på venstre hånds knoer – en advarsel om den propre næve, han har slået masser af gange. Sådan skriver Børsen.

Otte ud af ti vil ikke undvære kød på tallerkenen

Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne