Lisa Lov har fået kælenavnet ’Tigermom’, og efter længere tids søgen efter det rigtige sted åbner hun nu sin egen restaurant.

Helt tilbage fra 2010, da hun var kok i køkkenet på Michelin-restauranten Relæ, har der været sivende rygter hos den kulinariske kreative klasse om, at snart, snart, så åbner hun sit eget, skriver MigogKbh.dk.

Interessen steg, jo flere gange hun serverede dim sum og pho for sine kokkekollegaer. Men som den slags jo gør, tog det lidt længere tid end først planlagt. Men nu er den god nok.

Tigermom er åbnet i København, og i restauranten bliver der gået til stålet i det asiatiske køkken. Så meget, at Wall Street Journal endda har skrevet en artikel om hende.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne