Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lisa Lov har fået kælenavnet ’Tigermom’, og efter længere tids søgen efter det rigtige sted åbner hun nu sin egen restaurant.
Helt tilbage fra 2010, da hun var kok i køkkenet på Michelin-restauranten Relæ, har der været sivende rygter hos den kulinariske kreative klasse om, at snart, snart, så åbner hun sit eget, skriver MigogKbh.dk.
Interessen steg, jo flere gange hun serverede dim sum og pho for sine kokkekollegaer. Men som den slags jo gør, tog det lidt længere tid end først planlagt. Men nu er den god nok.
Tigermom er åbnet i København, og i restauranten bliver der gået til stålet i det asiatiske køkken. Så meget, at Wall Street Journal endda har skrevet en artikel om hende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024