Vækst kræver flere hænder, men de rigtige medarbejdere hænger ikke på træerne. Hos cafékæden Wulff & Konstali Aps betød åbning af to nye caféer i København i 2016, at mange nye medarbejdere skulle ansættes. Antallet af medarbejdere steg derfor med 40 pct., og at skulle finde alle de ansatte var ingen let sag.

"Hver gang, vi åbner et nyt sted, ansætter vi 20 til 30 personer," siger Poul Wulff, direktør hos Wulff & Konstali Aps, og fortæller, at det især var, da nye kokke skulle ansættes, at de oplevede, det var svært at finde de rigtige medarbejdere.

"Til køkkenet er det super svært at finde dansk arbejdskraft. Restaurationsbranchen vækster så meget i København, at der ikke er nogle tilbage. Markedet er jo fuldstændig støvsuget," siger han.

Det er dog ikke kun negativt, at man kan være tvunget til at tænke ud af boksen, når man skal ansætte. Hos Wulff & Konstali Aps valgte man at ansætte medarbejdere fra hele verden, og ifølge direktøren giver det en helt anden stemning på arbejdspladsen.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne