Vækst kræver flere hænder, men de rigtige medarbejdere hænger ikke på træerne. Hos cafékæden Wulff & Konstali Aps betød åbning af to nye caféer i København i 2016, at mange nye medarbejdere skulle ansættes. Antallet af medarbejdere steg derfor med 40 pct., og at skulle finde alle de ansatte var ingen let sag.

"Hver gang, vi åbner et nyt sted, ansætter vi 20 til 30 personer," siger Poul Wulff, direktør hos Wulff & Konstali Aps, og fortæller, at det især var, da nye kokke skulle ansættes, at de oplevede, det var svært at finde de rigtige medarbejdere.

"Til køkkenet er det super svært at finde dansk arbejdskraft. Restaurationsbranchen vækster så meget i København, at der ikke er nogle tilbage. Markedet er jo fuldstændig støvsuget," siger han.

Det er dog ikke kun negativt, at man kan være tvunget til at tænke ud af boksen, når man skal ansætte. Hos Wulff & Konstali Aps valgte man at ansætte medarbejdere fra hele verden, og ifølge direktøren giver det en helt anden stemning på arbejdspladsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Lars Seier køber Café Dan Turéll

Café Dan Turéll er blevet købt af en af Danmarks rigeste. Der er tale om milliardæren og stifter af Saxo Bank Lars Seier, skriver MigOgKbh.dk.

HORESTA: Vi er Danmarksmestre i integration

Når Hassan kommer til Danmark fra Syrien er hotel-, restaurant- og turisterhvervet hans største chance for at blive integreret på det danske arbejdsmarked og dermed i det danske samfund.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne