Den 400 år gamle kro i Gammel Rye ved Silkeborg bliver ikke, som den var før. Faktisk kommer der nok slet ikke til at ligge en kro på grunden, skriver TV2 Østjylland på baggrund af et interview med en lokal ejendomsmægler.

”Kroen blev sat til salg i sommer. Ret hurtigt var der en interesseret køber, som nu ønsker at udvikle et projekt i byen på den tomme grund”, siger Heine Jensen, ejendomsmægler hos Nybolig Erhverv Aarhus til TV2 Østjylland.

De lokales ønske om en genopbygning af kroen bliver ikke til virkelighed. I stedet skal grunden højst sandsynlig bebygges med en blanding af beboelse og erhverv.

Har du fået læst?

Regeringen vil bane vejen for mere fair konkurrence

Oplever din virksomhed konkurrence fra en institution med statsstøtte eller kommunale midler i ryggen? Så vil regeringen gøre det nemmere at klage, og samtidig skal definitionen af det offentliges opgaver være mere tydelige.

Ejer afviser pure rygter om lukning af kro

Ruth Laursen, ejer af Røgind Kro, føler sig ramt af rygter om, at kroen syv kilometer øst for Ringkøbing er på vej mod lukning, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Skole mister landshold

College 360 i Silkeborg er lige nu i gang med en stor sparerunde, og en af konsekvenserne bliver et farvel til junior-kokkelandsholdet. Kokkelandsholdet har i mange år haft base på skolen i Silkeborg, hvor landets dygtigste unge kokke flere gange om året har haft træningssamlinger i køkkenerne på restaurantskolen, skriver Midtjyllands Avis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne