Den 400 år gamle kro i Gammel Rye ved Silkeborg bliver ikke, som den var før. Faktisk kommer der nok slet ikke til at ligge en kro på grunden, skriver TV2 Østjylland på baggrund af et interview med en lokal ejendomsmægler.

”Kroen blev sat til salg i sommer. Ret hurtigt var der en interesseret køber, som nu ønsker at udvikle et projekt i byen på den tomme grund”, siger Heine Jensen, ejendomsmægler hos Nybolig Erhverv Aarhus til TV2 Østjylland.

De lokales ønske om en genopbygning af kroen bliver ikke til virkelighed. I stedet skal grunden højst sandsynlig bebygges med en blanding af beboelse og erhverv.

Har du fået læst?

Vandhullet tørrer ud: Krostuen lukker

Det er både en del af Hotel Vildbjergs sjæl og dna, der bliver fjernet, når krostuen lukker for sidste gang 18. januar, skriver Herning Folkeblad.

Efter 13 år med til salg-skilt: Endelig ny ejer af kro

Efter 13 år er det endelig lykkedes Anne-Lise og Ib Jørgensen at finde en køber til deres livværk, Brobyværk Kro. Nu er der skrevet under på papirerne, og 15. februar er den snart 400 år gamle kro i hænderne på storgartneren Claus Feldborg, som vil fortsætte krodriften, skriver Fyens.dk.

Gammel kro lukker

Smakkerup Kro uden for Kalundborg har haft sin sidste servering under de nuværende ejere. Det skriver sn.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne