34 ansøgere fra hele landet har fået positivt svar på deres ansøgninger til Erhvervsministeriets Landdistriktspulje. Tilsammen modtager de 10,6 millioner kroner i støtte til projekter, der understøtter udviklingen i landdistrikter og på de små øer.

Projekterne er udvalgt af Det rådgivende udvalg for Landdistriktspuljen. Ud af i alt 91 ansøgninger har udvalget udpeget 34 projekter som særligt perspektivrige i forhold til at fremme udviklingen i landdistrikterne og på de små øer, fx ved at understøtte erhvervsudvikling, bosætning og lokale kultur- og fritidsaktiviteter.

Det drejer sig om 21 forsøgsprojekter i landdistrikterne til i alt ca. 6,9 millioner kroner og 13 projekter på de danske småøer til i alt ca. 3,7 millioner kroner.

Forsøgsprojekter

Projekter på de små øer

Hvem mener du gør noget særligt for landdistrikterne?

Turismeerhvervet er et af de vigtigste erhverv i landdistrikterne. Hvem i turismeerhvervet mener du gør noget helt særligt for at styrke landdistrikterne i Danmark? HORESTA vil gerne høre dit bud, hvorefter organisationen vil indstille din lokale ildsjæl, forening, virksomhed eller kommune til Landdistriktsprisen 2018.

Statsminister og erhvervsminister er klar til at møde branchen

Når dørene slår op i Comwell Congress Center Copenhagen den 22. november kan deltagerne ved HORESTA Årsdag se frem til et hav af spændende talere og en dag fyldt med inspiration. Ligesom for to år siden vil Lars Løkke Rasmussen (V) åbne dagen, som i år har temaet 'digitalisering'.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne