Store internationale hotelkæder indtager i den kommende tid København og Danmark i stor stil, viser opgørelse. Inden for en periode på to år vil seks nye, globale hotelkæmper slå dørene op i København og Danmark, hvor selskaberne har fået øje på høje vækstrater i hotelbranchen.

”Danmark er kommet på verdenskortet på en helt anden måde. Herunder som et attraktivt land at investere i og drive forretning i. Det er, fordi de kan se den vækst, som vi har haft de seneste syv år og også forventer at have fremadrettet,” siger direktør for brancheorganisationen Horesta Katia Østergaard til Berlingske Business.

Det er Horesta, der har foretaget en optælling af de internationale kæder for Berlingske Business.

”Når de store kæder kommer hertil, øger det også kendskabsgraden til Danmark. Så kommer Danmark pludselig ind i deres markedsføringskanaler, og de er vidtrækkende,” siger Katia Østergaard.

Hoteldirektør: ”Udenlandsk arbejdskraft er en gave”

Jesper Olesen, direktør for Clarion Hotel Copenhagen Airport, skriver i Berlingske, at virksomheden sætter en ære i have plads til mangfoldighed. Det gør meget godt for vores kultur. Men vi vil hellere end gerne ansætte ledige fra det danske arbejdsmarked - det er bare ikke altid, at de har lyst til at arbejde i de jobs vi tilbyder inden for f.eks. housekeeping, i køkkenet eller i receptionen.

Hotelkæde indgår samarbejde med kunst-app

Et stort udvalg af hotelkæden citizenMs kunstsamling placeret på kædens hoteller over hele verden er klar til at blive udforsket via kunstapp’en Smartify, også selvom man ikke befinder sig på et af hotellerne.

Første "hub" hotel i Danmark

Et tidligere madmarked på Vesterbro lægger adresse til en spirende hollandsk kædes 3. hotel, "CityHub Copenhagen", som samtidig er det første uden for hjemlandet. Yderligere 10 hoteller i kæden skal åbne i de kommende 5 år, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne