Store internationale hotelkæder indtager i den kommende tid København og Danmark i stor stil, viser opgørelse. Inden for en periode på to år vil seks nye, globale hotelkæmper slå dørene op i København og Danmark, hvor selskaberne har fået øje på høje vækstrater i hotelbranchen.

”Danmark er kommet på verdenskortet på en helt anden måde. Herunder som et attraktivt land at investere i og drive forretning i. Det er, fordi de kan se den vækst, som vi har haft de seneste syv år og også forventer at have fremadrettet,” siger direktør for brancheorganisationen Horesta Katia Østergaard til Berlingske Business.

Det er Horesta, der har foretaget en optælling af de internationale kæder for Berlingske Business.

”Når de store kæder kommer hertil, øger det også kendskabsgraden til Danmark. Så kommer Danmark pludselig ind i deres markedsføringskanaler, og de er vidtrækkende,” siger Katia Østergaard.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Nyt hotelkoncept vil være de globale nomaders mødested

Det kan blive lidt ensomt, hvis man er en af dem, hvis arbejde kræver, at man lever i en kuffert. Men det vil et hollandsk hotelkoncept forsøge at lave om på. Zoku, der åbner i København i november 2020, vil skabe en hybrid mellem hjem og kontor - og et mødested for de globale forretningsnomader, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne