Fra den 1. august er Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt fusioneret, og dermed bliver uddannelser som serviceøkonom og sport management at finde sammen med uddannelser til eksempelvis sygeplejerske og folkeskolelærer.

Etableringen af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samler 41 uddannelser, 10.000 studerende og mere end 1.000 ansatte i Danmarks syvende største uddannelsesinstitution.

Fusionen åbner op for nye samarbejder mellem uddannelser målrettet det private og det offentlige. Målet er dimittender, der kan forsyne virksomheder og offentlige institutioner med ny viden og perspektiver, der går på tværs af uddannelserne.

Alle eksisterende projekter og samarbejder videreføres til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

 

Har du fået læst?

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Trend: Ingen sprogbarriere for dine gæster

Sprogbarrierer kan snart være fortid, for virksomheden Langogo har lanceret et produkt, der med kunstig intelligens kan oversætte mellem personer i realtid. Alt man skal gøre er at tale ind i et håndholdt device, og stemmen vil blive oversat til det ønskede sprog.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne