Fra den 1. august er Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt fusioneret, og dermed bliver uddannelser som serviceøkonom og sport management at finde sammen med uddannelser til eksempelvis sygeplejerske og folkeskolelærer.

Etableringen af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samler 41 uddannelser, 10.000 studerende og mere end 1.000 ansatte i Danmarks syvende største uddannelsesinstitution.

Fusionen åbner op for nye samarbejder mellem uddannelser målrettet det private og det offentlige. Målet er dimittender, der kan forsyne virksomheder og offentlige institutioner med ny viden og perspektiver, der går på tværs af uddannelserne.

Alle eksisterende projekter og samarbejder videreføres til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

 

Har du fået læst?

Analyse: Stadig store taxiudfordringer for hoteller og restauranter

7 ud af 10 hoteller og restauranter oplever lige nu problemer, når de forsøger at skaffe en taxa til deres gæster. Det er én af konklusionerne i en ny HORESTA-analyse af området. Flere end 200 virksomheder fra erhvervet har svaret på spørgsmålene i undersøgelsen.

Kender du Årets Tjener 2019?

I marts kunne konfettien dale over Nicolai Martens i Messecenter Herning, da han blev kåret til Årets Tjener 2018. Nu sætter HORESTA og 3F jagten ind på Nicolais efterfølger, da der netop er blevet åbnet for tilmelding til Årets Tjener 2019!

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne