Den tidligere formand for det nuværende HORESTA, Jens Peter Lund, er død. Han blev 89 år.

Jens Peter Lund blev valgt til næstformand, da man i 1972 grundlagde Hotel- og Restauranterhvervets Arbejdsgiverforening, og året efter blev han valgt til formand. I 1974 blev han landsformand for Centralforeningen af hotelværter og restauratører i Danmark, det nuværende HORESTA. I to perioder var han præsident for Nordisk Hotel- og Restaurantforbund.

I 1980 blev han valgt til deputy president i International Hotel Association og to år efter til præsident for denne forening. Han tog initiativet til at organisere faget inden for EF, nu EU, og blev valgt til formand for den europæiske organisation, HOTREC.

Han faglige karriere tog afsæt i en international uddannelse inden for hotel- og restaurantfaget, bl.a. på Claridge i London, Breidenbacher Hof i Düsseldorf, i Belgien, Frankrig og Portugal. I 1956 blev han direktør for Hotel Kong Frederik i København. I 1959 overtog han den daværende Blommenslyst Kro ved Odense, og i årene efter udbyggede han forretningen med hotel- og konferencefaciliteter under navnet Motel Brasilia.Har du fået læst?

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne