Den tidligere formand for det nuværende HORESTA, Jens Peter Lund, er død. Han blev 89 år.

Jens Peter Lund blev valgt til næstformand, da man i 1972 grundlagde Hotel- og Restauranterhvervets Arbejdsgiverforening, og året efter blev han valgt til formand. I 1974 blev han landsformand for Centralforeningen af hotelværter og restauratører i Danmark, det nuværende HORESTA. I to perioder var han præsident for Nordisk Hotel- og Restaurantforbund.

I 1980 blev han valgt til deputy president i International Hotel Association og to år efter til præsident for denne forening. Han tog initiativet til at organisere faget inden for EF, nu EU, og blev valgt til formand for den europæiske organisation, HOTREC.

Han faglige karriere tog afsæt i en international uddannelse inden for hotel- og restaurantfaget, bl.a. på Claridge i London, Breidenbacher Hof i Düsseldorf, i Belgien, Frankrig og Portugal. I 1956 blev han direktør for Hotel Kong Frederik i København. I 1959 overtog han den daværende Blommenslyst Kro ved Odense, og i årene efter udbyggede han forretningen med hotel- og konferencefaciliteter under navnet Motel Brasilia.Har du fået læst?

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Natlivsprofil bliver politisk chef i Rekom Group

Lars Børsting bliver boende i Næstved-området, selv om han fra årsskiftet skifter arbejdsplads fra Næstved bymidte til hele landet og måske en smule i Norge og Finland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne