Den tidligere formand for det nuværende HORESTA, Jens Peter Lund, er død. Han blev 89 år.

Jens Peter Lund blev valgt til næstformand, da man i 1972 grundlagde Hotel- og Restauranterhvervets Arbejdsgiverforening, og året efter blev han valgt til formand. I 1974 blev han landsformand for Centralforeningen af hotelværter og restauratører i Danmark, det nuværende HORESTA. I to perioder var han præsident for Nordisk Hotel- og Restaurantforbund.

I 1980 blev han valgt til deputy president i International Hotel Association og to år efter til præsident for denne forening. Han tog initiativet til at organisere faget inden for EF, nu EU, og blev valgt til formand for den europæiske organisation, HOTREC.

Han faglige karriere tog afsæt i en international uddannelse inden for hotel- og restaurantfaget, bl.a. på Claridge i London, Breidenbacher Hof i Düsseldorf, i Belgien, Frankrig og Portugal. I 1956 blev han direktør for Hotel Kong Frederik i København. I 1959 overtog han den daværende Blommenslyst Kro ved Odense, og i årene efter udbyggede han forretningen med hotel- og konferencefaciliteter under navnet Motel Brasilia.Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne