Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frugt og grøntsager, der ikke helt passer ind i normen for, hvordan de skal se ud, når de ligger i supermarkedets hylder stryger hurtigt på møddingen. Ifølge en ny rapport fra en gruppe forskere på universitetet i Edinburgh smides der Europa hvert år 50 millioner ton fødevarer ud på grund af udseende.
Det skriver BBC med henvisning til Journal of Cleaner Production, hvor studiet er blevet bragt.
Som årsag til det store fødevarespild hedder det i rapporten, at krav fra myndigheder og supermarkeder og klare forventninger fra forbrugerne om udseende er de største faktorer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024