Restaurantejer Rudolf Markl driver Oma's Küche på øen Rügen, og han har fortalt det tyske nyhedsbureau DPA, at han var blevet træt af børn, der svinede på duge, bankede på vinglas og irriterede andre gæster. Samtidig var han frustreret over deres culingforældre, som "anerkender det med et smil, fortsætter med at spise og er ligeglade med det hele". Sådan skriver netmediet Munchies.dk.

Markl nåede bristepunktet for nylig, da nogle møgunger ødelagde restaurantinventar, blandt andet nogle antikke fotografier.

"Vi har på en eller anden måde nået det punkt, hvor du siger: Det kan bare ikke fortsætte sådan her," fortalte han nyhedsbureauet.

Restaurantens nye politik har skabt kontrovers i Tyskland, og modstandere af Markls politik hævder, at restauranten diskriminerer børn. Tyskland har faktisk et forbud mod aldersdiskrimination, som restaurantens nye regel kan krænke.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne