Restaurantejer Rudolf Markl driver Oma's Küche på øen Rügen, og han har fortalt det tyske nyhedsbureau DPA, at han var blevet træt af børn, der svinede på duge, bankede på vinglas og irriterede andre gæster. Samtidig var han frustreret over deres culingforældre, som "anerkender det med et smil, fortsætter med at spise og er ligeglade med det hele". Sådan skriver netmediet Munchies.dk.

Markl nåede bristepunktet for nylig, da nogle møgunger ødelagde restaurantinventar, blandt andet nogle antikke fotografier.

"Vi har på en eller anden måde nået det punkt, hvor du siger: Det kan bare ikke fortsætte sådan her," fortalte han nyhedsbureauet.

Restaurantens nye politik har skabt kontrovers i Tyskland, og modstandere af Markls politik hævder, at restauranten diskriminerer børn. Tyskland har faktisk et forbud mod aldersdiskrimination, som restaurantens nye regel kan krænke.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne