Restaurantejer Rudolf Markl driver Oma's Küche på øen Rügen, og han har fortalt det tyske nyhedsbureau DPA, at han var blevet træt af børn, der svinede på duge, bankede på vinglas og irriterede andre gæster. Samtidig var han frustreret over deres culingforældre, som "anerkender det med et smil, fortsætter med at spise og er ligeglade med det hele". Sådan skriver netmediet Munchies.dk.

Markl nåede bristepunktet for nylig, da nogle møgunger ødelagde restaurantinventar, blandt andet nogle antikke fotografier.

"Vi har på en eller anden måde nået det punkt, hvor du siger: Det kan bare ikke fortsætte sådan her," fortalte han nyhedsbureauet.

Restaurantens nye politik har skabt kontrovers i Tyskland, og modstandere af Markls politik hævder, at restauranten diskriminerer børn. Tyskland har faktisk et forbud mod aldersdiskrimination, som restaurantens nye regel kan krænke.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne