Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En gammel kending har henover sommeren fået nyt liv. Det har krævet den helt store renovering og idéudvikling for at opfylde de krav og ambitioner, som Morten Bay, Stig Berthelsen og Leo Rebaz har med den nye Café og Restaurant Kongens Have. Det skriver MigOgOdense.dk.
”Vi vil skabe et sted i øjenhøjde. Her skal være hyggeligt og gæsterne skal have en god oplevelse. Og så skal det hele selvfølgelig være til rimelige priser,” fortæller Leo strålende af entusiasme, mens Stig anerkender en enighed og tilføjer:
Maden på menukortet har de også været ekstra omhyggelige med. De har med inspiration fra udlandsrejser sammensat alt fra Bali-inspireret bowls til London-inspireret åbne sandwich.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024