For andet år i træk løb den aalborgensiske restaurant, Nam, med sejren i Local Cooking for Region Nordjylland. Konkurrencen, der hvert år afholdes under Fiskefestivalen i Hirtshals.

Her var ti af Nordjyllands bedste restauranter samlet, og hver især skulle de lave en helt ny ret med skærising som hovedingrediens.

”Vi lavede skærising på fem forskellige måder. Vi fermenterede den, lavede den rå, lavede den som en fiskepølse, friterede den og lavede en suppe, siger kokken fra restaurant Nam i Aalborg,” Kid Khamhomkul.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne