Der er romantik i luften, når sammenslutningen Danske Konferencecentre afholder årets event for mødebookere og -planlæggere, Netværks- og Inspirationsdagen 2018 i samarbejde med produktionsselskabet CPHLIVE. Den 29. august indtager 60 af Danmarks bedste møde- og konferencesteder sammen med professionelle mødebookere The Plant, et nyt og spektakulært venue skabt i en gammel fabrikshal midt i Amagers blomstrende iværksættermiljø.

“Vi vil inspirere til alternative mødeformer og videndeling gennem workshops og korte taler i vores Speakers Corner. Deltagerne bliver inviteret på frokostdate, de kan netværke og dele viden med andre mødebookere, og de kan netværke med de erfarne medarbejdere fra vores partnere, Danmarks mest professionelle møde- og konferencesteder,” siger direktøren for Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

Ambitionen for dagen er at knække koderne til det perfekte møde. Til det får vil Danske Konferencecentre søge hjælp hos de teoretikere og praktikere, design thinkers og nørder og deltagere på Netværks- og Inspirationsdagen 2018 til at lave et inspirationskatalog med vejen til det perfekte møde.

Du kan se programmet og tilmelde dig her.

Værtsby søges til usædvanlig konference

Forestil dig at invitere dine to bedste kunder til et arrangement, hvor et af de vigtigste formål er, at introducere dem til dine største konkurrenter. Forestil dig så, at dine konkurrenter gør det samme. Det er ikke den omvendte verden, men derimod konceptet for den årlige konference, Planner Days, hvor Danmarks største konferencesteder, mødeplanlæggere og rådgivere mødes for at inspirere og lære af hinanden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne