Der er romantik i luften, når sammenslutningen Danske Konferencecentre afholder årets event for mødebookere og -planlæggere, Netværks- og Inspirationsdagen 2018 i samarbejde med produktionsselskabet CPHLIVE. Den 29. august indtager 60 af Danmarks bedste møde- og konferencesteder sammen med professionelle mødebookere The Plant, et nyt og spektakulært venue skabt i en gammel fabrikshal midt i Amagers blomstrende iværksættermiljø.

“Vi vil inspirere til alternative mødeformer og videndeling gennem workshops og korte taler i vores Speakers Corner. Deltagerne bliver inviteret på frokostdate, de kan netværke og dele viden med andre mødebookere, og de kan netværke med de erfarne medarbejdere fra vores partnere, Danmarks mest professionelle møde- og konferencesteder,” siger direktøren for Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

Ambitionen for dagen er at knække koderne til det perfekte møde. Til det får vil Danske Konferencecentre søge hjælp hos de teoretikere og praktikere, design thinkers og nørder og deltagere på Netværks- og Inspirationsdagen 2018 til at lave et inspirationskatalog med vejen til det perfekte møde.

Du kan se programmet og tilmelde dig her.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

International workshop om fremtidens møder og konferencer

Den internationale mødeindustri oplever konstant nye og skærpede krav fra mødearrangører og -deltagere. Nye digitale muligheder, fokus på klima og bæredygtighed og i særdeleshed på mindeværdige oplevelser er med til at udfordre møde- og konferencecentre.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne