Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kort efter at Lasse Skjønning Andersen denne sommer lukkede sin flerårige Grød-bod i madmarkedet Aarhus Central Food Market, er et nyt grødkoncept åbnet samme sted.
Konceptet hedder "Ske og Skål" og har ifølge Lasse Skjønning Andersen en slående lighed med Grød.
”Umiddelbart ligner det jo meget vores koncept og mad. Og jeg er overrasket over, at de (Aarhus Central Food Market, red.) slet ikke har orienteret os eller gået i dialog med os om det. Min største bekymring er, at folk går hen til vores tidligere bod og stadig tror, det er en Grød-bod,” siger han til Finans.
Lasse Skjønning Andersen understreger dog, at han ikke vil puste sagen op, og selvom det ”vender lidt i maven” på ham ved tanken om det nye koncept i hans gamle lokaler, vil han bruge det positivt fremadrettet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny chef og renovering skal løfte Odder Parkhotel
27-06-2025
-
Stena Line og Strawberry færdige med stor hotelrenovering i Frederikshavn
27-06-2025
-
Core Hospitality ansætter ny CFO for at styrke nordisk vækst
27-06-2025
-
Brune turistskilte lokker tusindvis af gæster til museer og oplevelser
27-06-2025
-
København forbyder turistbusser at standse ved Gefionspringvandet
27-06-2025
-
London klar til selvkørende taxier fra 2026
27-06-2025