Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kort efter at Lasse Skjønning Andersen denne sommer lukkede sin flerårige Grød-bod i madmarkedet Aarhus Central Food Market, er et nyt grødkoncept åbnet samme sted.
Konceptet hedder "Ske og Skål" og har ifølge Lasse Skjønning Andersen en slående lighed med Grød.
”Umiddelbart ligner det jo meget vores koncept og mad. Og jeg er overrasket over, at de (Aarhus Central Food Market, red.) slet ikke har orienteret os eller gået i dialog med os om det. Min største bekymring er, at folk går hen til vores tidligere bod og stadig tror, det er en Grød-bod,” siger han til Finans.
Lasse Skjønning Andersen understreger dog, at han ikke vil puste sagen op, og selvom det ”vender lidt i maven” på ham ved tanken om det nye koncept i hans gamle lokaler, vil han bruge det positivt fremadrettet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024