Når 2018 udløber, så gør den nuværende tre-årige forpagtningsaftale af Musikkens Spisehus i Musikkens Hus det samme, skriver MigOgAalborg.dk.

Derfor igangsatte bestyrelsen i Fonden Musikkens Hus i Nordjylland i foråret 2018 et nyt offentligt forpagtningsudbud.

Bestyrelsen kan dog nu konstatere, at ingen har budt ind på opgaven. Det er derfor en skuffet bestyrelsesformand, som kan konstatere, at ingen udefra har mod på at løfte opgaven.

“Restauranten er af stor betydning for Musikkens Hus, og det er skuffende, at ingen har ønsket at byde ind på forpagtningen af Musikkens Spisehus. Vi mener, at det må være en attraktiv restaurant at drive i et attraktivt hus”, siger bestyrelsesformand Christen Obel i en pressemeddelelse, og fortsætter:

Har du fået læst?

HORESTA: ”Der skal strammes op for at skabe fair og lige konkurrence”

Offentlige kroner må ikke bruges til at skabe ulige og unfair konkurrence for de lokale restauranter og serviceudbydere. Til at understøtte dette blev der i foråret lavet en delaftale, som bestemte, at offentlige aktørers prissætning skal ske på markedsvilkår, og at klageadgangen over ulige konkurrenceforhold skal styrkes.

Han skal få Jensens tilbage til fremtiden

Hvordan bringer man Jensens Bøfhus ind i fremtiden som en succesfuld restaurantkæde? Det skal Anders Nikolaisen svare på, som ny direktør for virksomheden. I det nye nummer af Visitor fortæller han, at kæden skal tilbage til rødderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne