Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når en restaurant eller en hel hotelkæde beslutter sig for at ville drives efter bæredygtige og økologiske principper, skal vinen, de serverer, selvfølgelig også være økologisk.
Den lektie har man lært hos Østjysk Vinforsyning - en af landets store vinimportører med hjemsted i Hinnerup. Og da firmaet får en tredjedel af sin omsætning fra restauranter og hoteller, har det været afgørende at kunne tilbyde et stort sortiment af økologiske og biodynamiske vine.
"Vi satte os ned i 2015 og spurgte os selv, hvad det næste store ville blive i vinbranchen, og vores svar var økologi. Det er specielt i vores handel med hoteller og restauranter, at vi oplever, at mange af dem vil være økologiske," fortæller Niels Nørgaard, der er partner og salgsdirektør i Østjysk Vinforsyning, til FødevareWatch.
"Vi satte os for at ville kunne levere et fuldt økologisk vinkort i løbet af fire-fem år. Nu er vi stort set, hvor vi skal være med det økologiske vinkort. På de biodynamiske vine er vi der ikke helt endnu, men det kommer," siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025