BC Hospitality Group introducerer nu en helt ny digital mødebookingportal, Copenhagenmeetings.dk, der udbyder ledige mødefaciliteter på tre kendte mødesteder i København; Copenhagen Marriott, Comwell Conference Center Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Den nye portal giver digitale mødebookere mulighed for at få et lynhurtigt overblik over disponible mødelokaler alle tre steder i byen og for øjeblikkelig booking, betaling og bekræftelse, og forventes at blive en populær løsning for kunder på jagt efter mødefaciliteter med plads op til 30 deltagere, der kan arrangeres her og nu.

Morten Jensen, marketingdirektør hos BC Hospitality Group A/S og en af ophavsmændene bag den ny mødebookingportal, begrunder koncernens seneste initiativ på mødefronten således:

"Med den nye mødebookingportal kan vi tilbyde store, mellem og små virksomheder en super enkel måde at finde et godt mødested, når behovet opstår og som hurtigt kan bookes, betales og blive bekræftet. Det er disponible mødelokaler på tre super københavner-lokationer, der udbydes via den nye mødebookingportal, som vil være endnu en platform hvorigennem vi kan være i direkte dialog med både eksisterende og nye digitale kunder, alt imens vi som udbyder forbliver herre i eget hus. "

Lær mere om BC Hospitality Groups nye mødebookingportal på www.copenhagenmeetings.dk.

Spies-chef skifter til Bella Center-gruppen

Eva Lundgren har hele sin karriere været i rejsebranchen. Hun begyndte i 1996 som marketingkoordinator hos Ving Danmark. I 2008 kom hun ind under Thomas Cook Group, hvor hun i dag er Head of Marketing Effectiveness & Planning for Nordeuropa samt Head of Brand & Marketing for Spies.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne