Irmela Heinsius, den administrerende direktør for det kommende Hotel Alsik i Sønderborg, indtræder nu i bestyrelsen for Inspiring Denmark, som arbejder med at markedsføre Syddanmark til forretningsrejsende.

Hun håber, at hun med sine erfaringer og forståelse for internationalt samarbejde kan bidrage med et nyt blik på arbejdet med erhvervsturismen i området. En opgave hun sætter stor pris på, og som er på linje med hendes ambitioner.

Netop de internationale konferencer er i Irmela Heinsius’ optik centralt for at styrke Syddanmarks plads på verdenskortet. En opgave, der i sidste ende vil komme alle parter til gode:

”There is more to Denmark than just the Capital city. People must not be stuck in Copenhagen. I believe in destination tales. Destination tales is one of the most important factors.”

Video - Tysk hotel: Vi har store ambitioner for Danmark

Snart åbner et nyt hotel med 190 værelser i Sønderborg. Projektet har indtil nu heddet Hotel Alsik, men inden åbningen kommer nu en navneændring. Hotellet har nemlig indgået en franchise-aftale med den tyske hotelkæde Steigenberger, og Sønderborg-hotellet får således navnet Alsik Steigenberger Hotel and Spa.

Storslåede planer for historisk hotel var varm luft

Intentionerne var gode, og enkelte lod tvivlen komme dansk-tyske Uwe Kay Festersen til gode, da han i 2012 meldte ud, at Hotel Krusaagaard, som han havde købt på tvangsauktion samme år, skulle omdannes til et ægte ferieparadis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne