Irmela Heinsius, den administrerende direktør for det kommende Hotel Alsik i Sønderborg, indtræder nu i bestyrelsen for Inspiring Denmark, som arbejder med at markedsføre Syddanmark til forretningsrejsende.

Hun håber, at hun med sine erfaringer og forståelse for internationalt samarbejde kan bidrage med et nyt blik på arbejdet med erhvervsturismen i området. En opgave hun sætter stor pris på, og som er på linje med hendes ambitioner.

Netop de internationale konferencer er i Irmela Heinsius’ optik centralt for at styrke Syddanmarks plads på verdenskortet. En opgave, der i sidste ende vil komme alle parter til gode:

”There is more to Denmark than just the Capital city. People must not be stuck in Copenhagen. I believe in destination tales. Destination tales is one of the most important factors.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Nyt dansk hotel skal have ny direktør

Det nyåbnede Steigenberger Alsik Hotel & Spa med 190 værelser, flere restauranter og møde- og konferencelokaler ved Sønderborg Havn skal have ny direktør.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne