Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På Sinatur Gl. Avernæs går køkkenchef Martin Riber og det øvrige køkkenpersonale meget op i råvarerne, som helst skal være økologiske, lokale og sæsonens råvarer. Som noget nyt har Sinatur Gl. Avernæs etableret et drivhus og højbed, så køkkenet i højere grad er selvforsynede med krydderurter og udvalgte grønsager. Samtidig er der etableret en frugtplantage, så hotel- og restaurantgæster i fremtiden kan nyde frugt og syltede produkter fra egen plantage. Det skriver GreenKey.dk.
Sinatur-kæden, var den første hotelkæde, hvor alle hoteller fik Det Økologiske Spisemærke i bronze, så mellem 30 og 60 pct. af råvarerne er økologiske. Samtidig var Sinatur også den første hotelkæde i verden, som blev mærket med Green Key.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025