Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På Sinatur Gl. Avernæs går køkkenchef Martin Riber og det øvrige køkkenpersonale meget op i råvarerne, som helst skal være økologiske, lokale og sæsonens råvarer. Som noget nyt har Sinatur Gl. Avernæs etableret et drivhus og højbed, så køkkenet i højere grad er selvforsynede med krydderurter og udvalgte grønsager. Samtidig er der etableret en frugtplantage, så hotel- og restaurantgæster i fremtiden kan nyde frugt og syltede produkter fra egen plantage. Det skriver GreenKey.dk.
Sinatur-kæden, var den første hotelkæde, hvor alle hoteller fik Det Økologiske Spisemærke i bronze, så mellem 30 og 60 pct. af råvarerne er økologiske. Samtidig var Sinatur også den første hotelkæde i verden, som blev mærket med Green Key.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025