PensionDanmarks rådgivningsbus, der turnerer rundt til virksomhederne i Danmark, har været en stor succes hos medarbejderne.  Og den kan også komme på besøg i jeres virksomhed.

Ved besøget kan medarbejderne få en gennemgang af pensionsordningen med en pensionsrådgiver eller en snak om sundhed med en af PensionDanmarks sundhedsrådgivere. Sundhedsrådgiveren inviterer de besøgende op på en særlig vægt, hvor man bl.a. får målt sin body age.

Med busbesøget kan man som arbejdsgiver være med til at sikre, at medarbejderne er godt informeret om deres pension, og at de kender til mulighederne i deres sundhedsordning i PensionDanmark.

Ring til PensionDanmark på 3547 0098 eller send en mail til pdbus@pension.dk og book en tid til, at rådgivningsbussen kommer på besøg hos jer. Rådgivningsbussen er fuldt booket for 2018, men der er åbent for bookinger til besøg i 2019.

Har du fået læst?

Nyt Visitor: Topkok vil skabe grænseløs gourmetrestaurant

Hvad sker der, når man kombinerer topgastronomien med elementer fra kunst og teater? Så får man restauranten Alchemist, som Rasmus Munk genåbner i år. I det nye nummer af Visitor er vi gået tæt på den ambitiøse restauratørs nye projekt.

Har I styr på reglerne for jobklausuler?

Det er ulovligt at pålægge medarbejdere jobklausuler – både i form af individuel aftale mellem arbejdsgiver og medarbejder og i form af aftale mellem to virksomheder. Sådan har reglerne lydt siden den 1. januar 2016, men HORESTA oplever stadig spørgsmål til emnet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne