PensionDanmarks rådgivningsbus, der turnerer rundt til virksomhederne i Danmark, har været en stor succes hos medarbejderne.  Og den kan også komme på besøg i jeres virksomhed.

Ved besøget kan medarbejderne få en gennemgang af pensionsordningen med en pensionsrådgiver eller en snak om sundhed med en af PensionDanmarks sundhedsrådgivere. Sundhedsrådgiveren inviterer de besøgende op på en særlig vægt, hvor man bl.a. får målt sin body age.

Med busbesøget kan man som arbejdsgiver være med til at sikre, at medarbejderne er godt informeret om deres pension, og at de kender til mulighederne i deres sundhedsordning i PensionDanmark.

Ring til PensionDanmark på 3547 0098 eller send en mail til pdbus@pension.dk og book en tid til, at rådgivningsbussen kommer på besøg hos jer. Rådgivningsbussen er fuldt booket for 2018, men der er åbent for bookinger til besøg i 2019.

Har du fået læst?

93.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2019

Den typiske medarbejder med pension i PensionDanmark har i 2019 fået 93.000 kr. ekstra ind på pensionskontoen. En medarbejder, der gik ind i året med en pensionsopsparing på 431.000 kr., kan konstatere, at pensionsopsparingen i 2019 er vokset til 524.000 kr.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne