Der er ingen krystalkugler eller sandsigersker, men til gengæld præsenterer årets program ved konferencen Tomorrow’s Urban Travel et bredt sortiment af branchens mest spændende aktører, der giver deres bud på fremtidens turisme. Med udgangspunkt i viden, erfaringer og research dykker en håndplukket gruppe af eksperter ned i de trends og fakta, der kommer til at styre udviklingen i turismen de kommende år.

Blandt talerne er Olivier Cardon, direktør for Accor Locals, der arbejder med at åbne Accors franske hoteller op for de lokale og giver sit bud på, hvorfor det faktisk skaber stor værdi ikke kun at fokusere på de rejsende, men også på naboerne. Derfor har Olivier Cardon fyldt kufferten med spændende eksempler på, hvad der får de lokale til at strømme ind i hotellerne, og hvilke tiltag de lokale ikke tager til sig.

Se det fulde program her.

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne