Der er ingen krystalkugler eller sandsigersker, men til gengæld præsenterer årets program ved konferencen Tomorrow’s Urban Travel et bredt sortiment af branchens mest spændende aktører, der giver deres bud på fremtidens turisme. Med udgangspunkt i viden, erfaringer og research dykker en håndplukket gruppe af eksperter ned i de trends og fakta, der kommer til at styre udviklingen i turismen de kommende år.

Blandt talerne er Olivier Cardon, direktør for Accor Locals, der arbejder med at åbne Accors franske hoteller op for de lokale og giver sit bud på, hvorfor det faktisk skaber stor værdi ikke kun at fokusere på de rejsende, men også på naboerne. Derfor har Olivier Cardon fyldt kufferten med spændende eksempler på, hvad der får de lokale til at strømme ind i hotellerne, og hvilke tiltag de lokale ikke tager til sig.

Se det fulde program her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sinatur Hotel & Konference belønner bæredygtige virksomheder

Sinatur Hotel & Konference har en ambition om at drive hotel på naturens præmisser. Miljøpåvirkningen er så lav som muligt, og økologi og lokale fødevarer er altid første prioritet. Men når man vil skabe en bæredygtig og klimavenlig forretning, må man også involvere de mennesker, man kommer i berøring med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne