Mandag skrev Berlingske om, hvordan udenlandske hotelkæder flokkes til Danmark, og at seks hotelkæder officielt har meddelt, at de kommer til Danmark i løbet af de næste to år.

Nu har 3F fokus på, at der kommer overenskomst på de nye arbejdspladser. Det er organisationen dog overbevist om, at der gør, siger næstformand hos 3F Privat Service, Hotel & Restauration, John Frederiksen, til Avisen.dk.

”Vi tror på, at med så store investeringer, som de internationale koncerner planlægger, så har de sat sig grundigt ind i det danske arbejdsmarked, herunder også hvordan løn- og ansættelsesvilkår reguleres i vores danske model,” siger John Frederiksen.

Hos Horesta er man ikke bekymret for, om flere udenlandske hotelkæder i Danmark vil give udfordringer i forhold til at tegne overenskomst.

93.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2019

Den typiske medarbejder med pension i PensionDanmark har i 2019 fået 93.000 kr. ekstra ind på pensionskontoen. En medarbejder, der gik ind i året med en pensionsopsparing på 431.000 kr., kan konstatere, at pensionsopsparingen i 2019 er vokset til 524.000 kr.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne