Mandag skrev Berlingske om, hvordan udenlandske hotelkæder flokkes til Danmark, og at seks hotelkæder officielt har meddelt, at de kommer til Danmark i løbet af de næste to år.

Nu har 3F fokus på, at der kommer overenskomst på de nye arbejdspladser. Det er organisationen dog overbevist om, at der gør, siger næstformand hos 3F Privat Service, Hotel & Restauration, John Frederiksen, til Avisen.dk.

”Vi tror på, at med så store investeringer, som de internationale koncerner planlægger, så har de sat sig grundigt ind i det danske arbejdsmarked, herunder også hvordan løn- og ansættelsesvilkår reguleres i vores danske model,” siger John Frederiksen.

Hos Horesta er man ikke bekymret for, om flere udenlandske hotelkæder i Danmark vil give udfordringer i forhold til at tegne overenskomst.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Dansk Erhverv vil sammen med HORESTA forhandle overenskomst

Laurits Rønn, viceadministrerende direktør i Dansk Erhverv, medgiver, at den overenskomst som Dansk Erhverv Arbejdsgiver (DEA) og 3F Privat Service, Hotel & Restauration (3F PSHR) indgik fra 1. november på hotel- og restaurationsbranchens område reelt er en kopi af den eksisterende overenskomst mellem Horesta og 3F Privat Service, Hotel & Restauration til Standby.dk.

HORESTA kritiserer overenskomst fra Dansk Erhverv og 3F

Fremover vil der være to landsoverenskomster på hotel- og restaurationsområdet, hos Dansk Erhverv og HORESTA. Dansk Erhverv Arbejdsgiver (DEA) og 3F Privat Service, Hotel & Restauration (3F PSHR) har indgået overenskomster på hotel- og restaurationsbranchens område med ikrafttræden 1. november. Det skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne