Mandag skrev Berlingske om, hvordan udenlandske hotelkæder flokkes til Danmark, og at seks hotelkæder officielt har meddelt, at de kommer til Danmark i løbet af de næste to år.

Nu har 3F fokus på, at der kommer overenskomst på de nye arbejdspladser. Det er organisationen dog overbevist om, at der gør, siger næstformand hos 3F Privat Service, Hotel & Restauration, John Frederiksen, til Avisen.dk.

”Vi tror på, at med så store investeringer, som de internationale koncerner planlægger, så har de sat sig grundigt ind i det danske arbejdsmarked, herunder også hvordan løn- og ansættelsesvilkår reguleres i vores danske model,” siger John Frederiksen.

Hos Horesta er man ikke bekymret for, om flere udenlandske hotelkæder i Danmark vil give udfordringer i forhold til at tegne overenskomst.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt hotelkoncept vil være de globale nomaders mødested

Det kan blive lidt ensomt, hvis man er en af dem, hvis arbejde kræver, at man lever i en kuffert. Men det vil et hollandsk hotelkoncept forsøge at lave om på. Zoku, der åbner i København i november 2020, vil skabe en hybrid mellem hjem og kontor - og et mødested for de globale forretningsnomader, skriver Børsen.

Ny hotelkæde på vej til København

Det kommende Zoku-hotel på Amagerfælledvej 120 åbner efter planen i november næste år med 35 medarbejdere og 160 værelser/hotellejligheder, som her hedder Zoku Lofts, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne